~~Jurko61 napisał(a): bo ja np. nie rozumiem że zarówno ty jak i Lucjan raczej nie wracacie do czyichś tam postów (pomijam tu posty Jurka 61 :D ) tylko skupiacie się na moich ...to jakaś fobia czy raczej trauma ? :D
ja wiem że kiedy piszę o tej całeś ''s'' i wszystkiego co w niej widzę złe to was boli ...ale taka jest prawda i to nie jest tylko moje zdanie na jej temat...
Bardziej śmieszy niż boli , fobia lub trauma ……hmm
jak to ugryźć , piszesz oficjalnie bardzo negatywnym wyrobionym zdaniem na temat PiS inaczej nie można tego ująć jak „fobia”a ja to widzę inaczej „i to nie jest tylko moje zdanie na temat bzdur wypisywanych przez ciebie”
napisze ci jeszcze raz Janusz czego może sam nie wyczuwasz , przekazy jakie tu dokonujesz
są tak sformułowane by dotarły jako dramat //katastrofa niesamowicie emocjonalnie ……
coś na styl prowadzącego kawę na ławę ..
a popieraj Czarzastego , Tuska , Brauna i kogo tylko zapragniesz
masz takie prawo …
tak właśnie jest Jurek...piszę negatywne komentarze o piSSdzielcach bo o nich nie można pisać w pozytywach...
kiedyś ci zadałem pytanie o wymienienie prawdziwych sukcesów piSS które przeniosły się na każdego Polaka...nie gołosłowia opartego na jakichś chorych wizjach czy mirażach ...nic nie odpowiedziałeś ...
pytałem jakie ''programy'' przekuto w prawdziwy sukces ?...nie odpowiedziałeś ...
i czy to nie jest katastrofa?
Jurek ...tylko raz tu na forum napisałem coś co można określić jako emocjonalne ale i tam każde słowo było przemyślane ...wspominasz ''kawę ''?...nie podoba ci się styl Piaseckiego?
a co powiesz na emocje jakie poniosły tą Różycką czy jak jej tam...nawet nazwiska dokładnie nie pamiętam ...jak ją nosiło?...jak przekrzykiwała Arłukowicza i Bosaka?
gdzieś tam pytasz czy uważam piSSdzielców za przestępców...
odpowiedz...chociażby afera z wizami...co w Wawrzykiem?...CBA wpadło bo niego na kawę i pączki?...pół Europu jest teraz w szoku po tym jak handlowano wizami a ty co na to? ...chyba się domyślam twojej odpowiedzi ale poczekam ...o ile ona padnie...;D
jeszcze raz by do ciebie dotarło ...
TAK..UWAŻAM PISSDZIELCÓW ZA PRZESTĘPCÓW ...
zbiorowisko łgarzy ,oszustów i złodziei i każde to określenie ma swoje uzasadnienia...