Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Ognisty Tojad niezalogowany
11 września 2023r. o 7:00
~~Jurko61 napisał(a): bo ja np. nie rozumiem że zarówno ty jak i Lucjan raczej nie wracacie do czyichś tam postów (pomijam tu posty Jurka 61 :D ) tylko skupiacie się na moich ...to jakaś fobia czy raczej trauma ? :D
ja wiem że kiedy piszę o tej całeś ''s'' i wszystkiego co w niej widzę złe to was boli ...ale taka jest prawda i to nie jest tylko moje zdanie na jej temat...

Bardziej śmieszy niż boli , fobia lub trauma ……hmm
jak to ugryźć , piszesz oficjalnie bardzo negatywnym wyrobionym zdaniem na temat PiS inaczej nie można tego ująć jak „fobia”a ja to widzę inaczej „i to nie jest tylko moje zdanie na temat bzdur wypisywanych przez ciebie”
napisze ci jeszcze raz Janusz czego może sam nie wyczuwasz , przekazy jakie tu dokonujesz
są tak sformułowane by dotarły jako dramat //katastrofa niesamowicie emocjonalnie ……
coś na styl prowadzącego kawę na ławę ..
a popieraj Czarzastego , Tuska , Brauna i kogo tylko zapragniesz
masz takie prawo …

tak właśnie jest Jurek...piszę negatywne komentarze o piSSdzielcach bo o nich nie można pisać w pozytywach...
kiedyś ci zadałem pytanie o wymienienie prawdziwych sukcesów piSS które przeniosły się na każdego Polaka...nie gołosłowia opartego na jakichś chorych wizjach czy mirażach ...nic nie odpowiedziałeś ...
pytałem jakie ''programy'' przekuto w prawdziwy sukces ?...nie odpowiedziałeś ...

i czy to nie jest katastrofa?
Jurek ...tylko raz tu na forum napisałem coś co można określić jako emocjonalne ale i tam każde słowo było przemyślane ...wspominasz ''kawę ''?...nie podoba ci się styl Piaseckiego?
a co powiesz na emocje jakie poniosły tą Różycką czy jak jej tam...nawet nazwiska dokładnie nie pamiętam ...jak ją nosiło?...jak przekrzykiwała Arłukowicza i Bosaka?

gdzieś tam pytasz czy uważam piSSdzielców za przestępców...
odpowiedz...chociażby afera z wizami...co w Wawrzykiem?...CBA wpadło bo niego na kawę i pączki?...pół Europu jest teraz w szoku po tym jak handlowano wizami a ty co na to? ...chyba się domyślam twojej odpowiedzi ale poczekam ...o ile ona padnie...;D

jeszcze raz by do ciebie dotarło ...
TAK..UWAŻAM PISSDZIELCÓW ZA PRZESTĘPCÓW ...
zbiorowisko łgarzy ,oszustów i złodziei i każde to określenie ma swoje uzasadnienia...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurko61 niezalogowany
11 września 2023r. o 7:31
Tu Wawrzyk , tam Nowak całokształt naszej politykierki …

kawę i pączki?...pół Europu jest teraz w szoku po tym jak handlowano wizami a ty co na to?

Odpowiedzi /insynuacji można wytworzyć wiele klawiatura jest posłuszna , lecz próbuje
zawsze w spokoju analizować komentując dany temat..
Śmieszne jest jak to może zauważasz która stacja prześcignęła konkurencje w utworzeniu nowego
Newsa bardziej dramatycznie …
Lecz bystrzakiem powinien być odbiorca
oceniając czy jest robiony w tzw „Bambuko”
są tacy co dają się złapać na lep …
Życie…
11 września 2023r. o 7:50
~~Jurko61 napisał(a): Tu Wawrzyk , tam Nowak całokształt naszej politykierki …

kawę i pączki?...pół Europu jest teraz w szoku po tym jak handlowano wizami a ty co na to?

Odpowiedzi /insynuacji można wytworzyć wiele klawiatura jest posłuszna , lecz próbuje
zawsze w spokoju analizować komentując dany temat..
Śmieszne jest jak to może zauważasz która stacja prześcignęła konkurencje w utworzeniu nowego
Newsa bardziej dramatycznie …
Lecz bystrzakiem powinien być odbiorca
oceniając czy jest robiony w tzw „Bambuko”
są tacy co dają się złapać na lep …
Życie…

zegarek Nowaka porównujesz do afery Wawrzyka?
człowieku!!!!!! o zegarku Nowaka nikt nic nie wie w Nigerii ,Arabii ,Syrii a o aferze z wizami wie teraz cały świat....;D pytam ...CBA wpadła na kawkę?...skąd ta nagła dymisja po tym jak zagraniczne służby o tym doniosły? ...a przecież Wawrzyk to nie pierwszy ostatnio zdymisjonowany...wcześniej Papierz...to też na podstawie ''insynuacji''? ;D

klawiatura jest posłuszna jak piszesz...
twoja każdą brednię też przyjmuje...;D

a ciebie nie robią czasem w ''bambuko''? ;D Jurek ...gdzie konkretne odniesienie do postu w którym przypominam ci pytania które nadal pozostają bez odpowiedzi? ;D robisz identycznie to co robi Lucjan...omijasz ,przemilczasz to co dla ciebie niewygodne ,...
~~Milioner Donald Tusk niezalogowany
11 września 2023r. o 8:29
Janusz , jest dobrze w ibrisie już PEŁO wygrało wybory . HAHA. A teraz kawała ci napiszę .
Ciężko poparzony Janusz pyta lekarza
Panie doktorze ! Nie bardzo rozumie , czemu na oparzenie przepisał mi pan Viagrę !
Żeby się panu kołdra do brzucha nie przyklejała .
~~Julek niezalogowany
11 września 2023r. o 8:30
Jedni to lubią jak ich TVN robi w "bambuko", a nawet czekają na następne:)
11 września 2023r. o 8:39
''elektorat'' piSSdzielców uwielbia jak ich nie tylko robi się w ''bambuko'' a otwarcie ''dyma''

bo wstydliwie milczą o tym jak ich piSS nadal sobie handluje z ''matuszką Rasiją'' a pośredniczy w tym ''miły ,ciepły '' Łukaszenka...;D
piSSdzielce forumowi milczą kiedy ''ukry'' zapowiadają pozwać ich kraj do WHO...

bo oni lubią być ''dymani'' ....;D
~~Julek niezalogowany
11 września 2023r. o 9:47
PiS chroni takich Pomyleńców, a ci na siłę chcą być robieni w "bambuko" przez TVN:)
11 września 2023r. o 10:01
piSSdzielcy ponad wszystko chronią swoich kolesi a ''elektorat'' po prostu ''dymają ''....;D a ci jeszcze z lubieżną wręcz satysfakcją im się nadstawiają ...;D

pamiętasz ''julek'' działeczki ''matoł-usza'' podarowane mu przez ''zaprzyjaźnionego '' pana biskupa?
a wiesz coś o kolejnych zakupionych przez jego żonę ?.. w Jastrzębiej Górze i wsi Tuplice...
wiesz coś o tych działeczkach?...bo w oświadczeniach majątkowych pani Iwonki ani śladu o tym...;D

ot '' kryształowi'' ;D
a dziewczynkę za sprzedanie kilograma wiśni ściga cały aparat państwowy...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAKongres Miedzi
REKLAMAMrowka zaprasza