~~Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): “Genów nie oszukasz” mówi o Tusku hejter Morawiecki i radzi, by Tuskowi powiedzieć „Nein” jeśli nie zrozumie „Nie”. To przekroczenie kolejnej granicy, kolejnego tabu, bardzo niebezpieczne. Mam szczerą nadzieję, że w odpowiedzi nikt nie przypomni Morawieckiemu jego pochodzenia.
No i, Jarosławowi korzeni Odesskich też chyba nie należy wypominać.
Dałbyś sobie już powoli na wstrzymanie pisania bzdur jako Jurko , „nie chcę bo muszę”
gorąco poinformować nie osiągniesz celu ,
pisz sobie do woli ..
tak wciągniętych w tematykę na którą nie macie najmniejszego wpływu by coś zmienić
w dramaturgi nagłaśnianej przez lokalnych wodzirejów forumowych jest jednak prawdziwe PiS wygra w przedbiegach ,
i choćby Janusz napisał jeszcze po tysiąckrotnie o złej niedobrej solidarności , Macierewiczu , pochodzeniu Morawieckiego i butach nie do pary Kaczyńskiego wraz z łupieżem ….
a może wyjdźcie na barykady rzucając
w twarz Jarosławowi tymi jego dodatkami
które tak chętnie przyjmujecie poprawiając standardy życiowe …
Janusz jest The Best w przekazywaniu informacji , „mistrz” formułowania zwrotów i zdań na styl rzeczywiście TVNowski
ma dojść do odbiorcy jako dramat lub katastrofa ….
Miłej niedzieli …!!
jedno muszę przyznać Jurko i tobie i Lucjanowi...;D
macie parcie na piSS i choćby którykolwiek piSSdzielc ''zgwałcił wam psa ''wy i tak znajdziecie coś by go usprawiedliwić...;D
Jurko ...chcę ci jednak przypomnieć że to co popierasz skłóciło i ciebie i twojego brata z tym drugim ...powiedz mi czy jakakolwiek partia jest tego warta?
ja mam kilku kolegów w tym dwóch lub trzech zagorzałych piSSio.rów...a jednak od lat zachowujemy między sobą całkiem niezłe relacje...potrafisz to zrozumieć? ;D
bo ja np. nie rozumiem że zarówno ty jak i Lucjan raczej nie wracacie do czyichś tam postów (pomijam tu posty Jurka 61 :D ) tylko skupiacie się na moich ...to jakaś fobia czy raczej trauma ? :D
ja wiem że kiedy piszę o tej całeś ''s'' i wszystkiego co w niej widzę złe to was boli ...ale taka jest prawda i to nie jest tylko moje zdanie na jej temat...
ja wiem że boli was kiedy opisuję wszystkie afery piSSdzielców bo to godzi w wasze przekonania polityczne ...
a gdzie ja cokolwiek skłamałem o szalonym antonio ''dronie''?
i nawet gdybyście nie wiadomo co tu wypisywali to fakt że piszę prawdę was dobija ...burzy wasz spokój...;D
a co do ''matoł-usza'' ...nie przypominam sobie bym kiedykolwiek napisał coś o jego pochodzeniu...na to nikt nie ma wpływu gdzie i z kogo się urodził...
''Janusz jest The Best w przekazywaniu informacji , „mistrz” formułowania zwrotów i zdań na styl rzeczywiście TVNowski
ma dojść do odbiorcy jako dramat lub katastrofa ….''
a ty w czym jesteś ''mistrzem''? ...ja to nazywam mistrzostwem w hipokryzji i propagandzie...;D wiesz dlaczego?...bo kiedy ja przedstawiam ci oczywiste fakty ty nigdy nie napisałeś że mam rację ...wtedy najczęściej po prostu znikasz uciekając w ''anonimowość'' ...podobnie robi Lucjan...;D
on nawet idzie dalej ...on zaprzecza słowom swoich przecież kolegów ''związkowych'' a kiedy mu coś udowadniam on po prostu nazywa mnie ''kanalią'' ;D
a tymczasem ci których popieracie twierdzą że to opozycja mówi ''mową nienawiści'' ;D
piszę to często i będę wam to powtarzał ...mniej emocji chłopy a więcej rozsądku...