~~Smutna prawda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bubu napisał(a): "rzygać mi się chce" napisał Tusk,.....wierzysz mu Jasiu?
Jarosław Kaczyński swoich konkurentów i przeciwników politycznych nazywa wrogami.
Nawet za komuny nie używano tego typu określeń wobec opozycji.
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Polska strzeliła bramkę w meczu z Albanią?
Unieważniłem tego gola ;)
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Kartofle chlali wódę z Kiszczakiem czy nie ??? Filmy są zdjęcia są , to nie oni ?
Podaj kogo masz na myśli odpowiem .
Dopisane 11.09.2023r. o godz. 21:36:Poczekam , może jutro dowiem się jaki to jedyny wielki sukces porozumienia Kiszczak - Wałęsa .
Lutek nie odpowiadaj Łachowi podającemu się za mnie ..
To muł niereformowalny …
przypuszczam domyślasz się kogo to bawi ..
Niech mu ziemia lekka będzie …;)
Jurek , czym ten łach różni się od Janusza , ja nie widzę różnicy , ktoś podpisujący się " Trudno nadążyć " napisał - " No dobrze, ale ile razy można tłumaczyć "Januszowi", że Solidarność była pozytywną siłą sprawczą w konfrontacji z reżimem komunistycznym.
Reżimem, którego "Janusz" setny czy tysięczny raz broni jak niepodległości,"
Ja muszę odpisać - Trudno się z tym nie zgodzić , taka jest prawda a mimo to tak Ty jak i ja z nim dyskutujemy . Ja sobie to tłumaczę tym że obnażam jego kłamstwa i oszczerstwa choć wiem że niereformowalnego Janusza nic nie zmieni .
~~No tak napisał(a): Wpuścili sami wielką ilość imigrantów,a przed wyborami straszą imigrantami.Hipokryci!