Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Bardzo smutna prawda niezalogowany
12 września 2023r. o 13:58
~~Smutna prawda napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bubu napisał(a): "rzygać mi się chce" napisał Tusk,.....wierzysz mu Jasiu?

Jarosław Kaczyński swoich konkurentów i przeciwników politycznych nazywa wrogami.
Nawet za komuny nie używano tego typu określeń wobec opozycji.

A to? "Dzisiaj ta władza to są seryjni zabójcy kobiet. To oni odpowiadają za śmierć tych kobiet, to na ich głowy – panie Kaczyński, na pańską głowę – spadają te tragedie, te śmierci, ta żałoba – powiedział Donald Tusk.16 cze 2023"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sepiowy Wrzosiec niezalogowany
12 września 2023r. o 14:04
już o tym pisałem ale i tu przypomnę ...myślę że nadszedł czas by na poważnie wziąć się za pomysł na rozebranie muru na granicy ...
tym bardziej że już odzywają się głosy że takie mury bardziej szkodzą niż pomagają ...
~~Złodzieje Polski i Polaków niezalogowany
12 września 2023r. o 14:56
Tym bardziej że pis i tak handlował wizami i wpuścili najwięcej imigrantow w historii
~~Trudno nadążyć niezalogowany
12 września 2023r. o 15:10
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Polska strzeliła bramkę w meczu z Albanią?
Unieważniłem tego gola ;)

A to się "janusz" musiał ucieszyć ;)
~~rultich niezalogowany
12 września 2023r. o 15:37
https://datalab.com.ua/
14240
M21W2
12 września 2023r. o 15:44
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Kartofle chlali wódę z Kiszczakiem czy nie ??? Filmy są zdjęcia są , to nie oni ?

Podaj kogo masz na myśli odpowiem .
Dopisane 11.09.2023r. o godz. 21:36:Poczekam , może jutro dowiem się jaki to jedyny wielki sukces porozumienia Kiszczak - Wałęsa .

Lutek nie odpowiadaj Łachowi podającemu się za mnie ..
To muł niereformowalny …
przypuszczam domyślasz się kogo to bawi ..
Niech mu ziemia lekka będzie …;)

Jurek , czym ten łach różni się od Janusza , ja nie widzę różnicy , ktoś podpisujący się " Trudno nadążyć " napisał - " No dobrze, ale ile razy można tłumaczyć "Januszowi", że Solidarność była pozytywną siłą sprawczą w konfrontacji z reżimem komunistycznym.
Reżimem, którego "Janusz" setny czy tysięczny raz broni jak niepodległości,"
Ja muszę odpisać - Trudno się z tym nie zgodzić , taka jest prawda a mimo to tak Ty jak i ja z nim dyskutujemy . Ja sobie to tłumaczę tym że obnażam jego kłamstwa i oszczerstwa choć wiem że niereformowalnego Janusza nic nie zmieni .
~~No tak niezalogowany
12 września 2023r. o 15:50
Wpuścili sami wielką ilość imigrantów,a przed wyborami straszą imigrantami.Hipokryci!
~~Brzoskwiniowy Jesion niezalogowany
12 września 2023r. o 15:56
~~No tak napisał(a): Wpuścili sami wielką ilość imigrantów,a przed wyborami straszą imigrantami.Hipokryci!

Co ty wiesz o imigrantach jak ty ich na oczy nie widziałeś, siedzisz sobie w cieplutkim polskim bezpiecznym miasteczku czy mieście czy na wsi i wypisujesz co ci TVN i Tusk wymyśli.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza