M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rysiek napisał(a): Lucek to chorągiewa Nie wyszło mu z jednym związkiem to zapisał się do drugiego. Nie wyszło mu z Wałęsą bo ten chciał spokoju to zapisał się do Morawieckiego bo ten miał Solidarność walczącą i chciał wyprowadzać ludzi na ulice . To zostało Lucjanowi do dzisiaj . Konfliktować ludzi . Podsycać nienawiść jednych do drugich. Każdy kto nie z Lucjanem to wróg ludu.
Rysiu drogi łżesz jak Janusz , nie ma w moim życiorysie członkostwa w Solidarności Walczącej , a szkoda .
Ty stanowisz wyjątek , nie jesteś moim wrogiem , nie mam złudzeń że ja jestem Twoim wrogiem , pisz dalej mój życiorys , poczytam .
Robi się sztuczny tłok , czas na siatkówkę .
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Ja tam się nie przejmowałem opinią, jak trzeba było to się strzelało do górników.
~~Yogi napisał(a): Bubu nie bredź. Ani ty ani Lucjan nie udowodnicie mu tu kłamstwa a nawet przekłamań.
~~Trudno nadążyć napisał(a):Ktoś napisał: ~~Yogi napisał(a): Bubu nie bredź. Ani ty ani Lucjan nie udowodnicie mu tu kłamstwa a nawet przekłamań.
Na czym miałby polegać dowód? I czym miałby skutkować?
Że "janusz" przyzna się do kłamstwa :D:D
To prędzej kosmici wyląduja nad Bobrem.