Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Bubu niezalogowany
12 września 2023r. o 18:02
Yogi pozdrawia Jana i gratuluje mu nieuctwa:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rysiek niezalogowany
12 września 2023r. o 18:04
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rysiek napisał(a): Lucek to chorągiewa Nie wyszło mu z jednym związkiem to zapisał się do drugiego. Nie wyszło mu z Wałęsą bo ten chciał spokoju to zapisał się do Morawieckiego bo ten miał Solidarność walczącą i chciał wyprowadzać ludzi na ulice . To zostało Lucjanowi do dzisiaj . Konfliktować ludzi . Podsycać nienawiść jednych do drugich. Każdy kto nie z Lucjanem to wróg ludu.

Rysiu drogi łżesz jak Janusz , nie ma w moim życiorysie członkostwa w Solidarności Walczącej , a szkoda .
Ty stanowisz wyjątek , nie jesteś moim wrogiem , nie mam złudzeń że ja jestem Twoim wrogiem , pisz dalej mój życiorys , poczytam .

Robi się sztuczny tłok , czas na siatkówkę .

Przystępując do starego Morawieckiego popierałeś go a więc i Solidarność Walczącą. Żałujesz że cię nie przyjęli? Swój życiorys często ubarwiany sam tu opisujesz.
~~Yogi niezalogowany
12 września 2023r. o 18:07
Bubu nie bredź. Ani ty ani Lucjan nie udowodnicie mu tu kłamstwa a nawet przekłamań.
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
12 września 2023r. o 18:09
Ja tam się nie przejmowałem opinią, jak trzeba było to się strzelało do górników.
~~skorn niezalogowany
12 września 2023r. o 18:11
Wy naprawdę nie macie co robić popołudniami ,przy takiej pogodzie .Ye*bie was ?
~~kierowca z TIRa niezalogowany
12 września 2023r. o 18:13
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Ja tam się nie przejmowałem opinią, jak trzeba było to się strzelało do górników.

Co u matki zasysa bez kasy fiskalnej ? Już niedługo .
~~Trudno nadążyć niezalogowany
12 września 2023r. o 18:19
~~Yogi napisał(a): Bubu nie bredź. Ani ty ani Lucjan nie udowodnicie mu tu kłamstwa a nawet przekłamań.

Na czym miałby polegać dowód? I czym miałby skutkować?
Że "janusz" przyzna się do kłamstwa :D:D
To prędzej kosmici wyląduja nad Bobrem.
~~Szkarłatnoczerwony Rozchodnik niezalogowany
12 września 2023r. o 18:30
~~Trudno nadążyć napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Yogi napisał(a): Bubu nie bredź. Ani ty ani Lucjan nie udowodnicie mu tu kłamstwa a nawet przekłamań.

Na czym miałby polegać dowód? I czym miałby skutkować?
Że "janusz" przyzna się do kłamstwa :D:D
To prędzej kosmici wyląduja nad Bobrem.

A co ty się młody w*pie*rda*lasz w dyskusje dziadków ? Kiego xuja ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza