Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

14240
M21W2
12 września 2023r. o 17:47
~~Wielosił płowy napisał(a): Janusz nie bredzi o twoim TW Jakobie. Pisze prawdę a ty wczoraj nawet w tej sprawie kłamałeś. Jesteś więc oszustem.

I tego się trzymaj , daleko " zajdziesz " , kim jest ten TW Jakob , byłeś jego oficerem prowadzącym , ja nie znam nikogo takiego .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sepiowy Wrzosiec niezalogowany
12 września 2023r. o 17:52
czytam ten post Lucka i już się bawię ...
Urban to przy nim ''pikuś''....;D
duży niby chłopiec a nadal wierzy w bajeczki ...mało tego-on pisze własne chyba chcąc zostać forumowym La Fontaine'm...HAHAHAHA

po siatkóweczce też wpadnę ...obstawiłem wygraną Serbów i mam nadzieję na osobistą wygraną ...
mam nadzieję ...;D
~~Wielosił płowy niezalogowany
12 września 2023r. o 17:53
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wielosił płowy napisał(a): Janusz nie bredzi o twoim TW Jakobie. Pisze prawdę a ty wczoraj nawet w tej sprawie kłamałeś. Jesteś więc oszustem.

I tego się trzymaj , daleko " zajdziesz " , kim jest ten TW Jakob , byłeś jego oficerem prowadzącym , ja nie znam nikogo takiego .

Jak to? Nie znasz swoich bliskich ? Przecież to też opozycjonista.
~~Trudno nadążyć niezalogowany
12 września 2023r. o 17:55
~~Smutna prawda napisał(a):
Jarosław Kaczyński swoich konkurentów i przeciwników politycznych nazywa wrogami.
Nawet za komuny nie używano tego typu określeń wobec opozycji.

"Smutna prawda", widzę że pojecia nie masz jakim językiem posługiwali się
komunistyczni sekretarze w stosunku do opozycji.
Próbowałem przytoczyć wypowiedź Gomułki, ale z przyczyn sobie wiadomych Redakcja zablokowała publikację. Może tekst był po prostu niecen.zuralny.
W sumie to jakich określeń używano za komuny jest jednak mnie ważne wobec tego, że za komuny do przeciwników politycznych po prostu strzelano.
Strzelano w piwnicach ubeckich urzędów i na ulicach polskich miast.
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wielosił płowy napisał(a): Janusz nie bredzi o twoim TW Jakobie. Pisze prawdę a ty wczoraj nawet w tej sprawie kłamałeś. Jesteś więc oszustem.

czyli sam przyznajesz że tak naprawdę to ''wuja'' wiesz ...;D
wyjdź poza świat legend ...ucz się chłopie...czytaj więcej a unikniesz kolejnych kompromitacji...;D
14240
M21W2
~~Rysiek napisał(a): Lucek to chorągiewa Nie wyszło mu z jednym związkiem to zapisał się do drugiego. Nie wyszło mu z Wałęsą bo ten chciał spokoju to zapisał się do Morawieckiego bo ten miał Solidarność walczącą i chciał wyprowadzać ludzi na ulice . To zostało Lucjanowi do dzisiaj . Konfliktować ludzi . Podsycać nienawiść jednych do drugich. Każdy kto nie z Lucjanem to wróg ludu.

Rysiu drogi łżesz jak Janusz , nie ma w moim życiorysie członkostwa w Solidarności Walczącej , a szkoda .
Ty stanowisz wyjątek , nie jesteś moim wrogiem , nie mam złudzeń że ja jestem Twoim wrogiem , pisz dalej mój życiorys , poczytam .

Robi się sztuczny tłok , czas na siatkówkę .

12 września 2023r. o 17:59
~~Trudno nadążyć napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Smutna prawda napisał(a):
Jarosław Kaczyński swoich konkurentów i przeciwników politycznych nazywa wrogami.
Nawet za komuny nie używano tego typu określeń wobec opozycji.

"Smutna prawda", widzę że pojecia nie masz jakim językiem posługiwali się
komunistyczni sekretarze w stosunku do opozycji.
Próbowałem przytoczyć wypowiedź Gomułki, ale z przyczyn sobie wiadomych Redakcja zablokowała publikację. Może tekst był po prostu niecen.zuralny.
W sumie to jakich określeń używano za komuny jest jednak mnie ważne wobec tego, że za komuny do przeciwników politycznych po prostu strzelano.
Strzelano w piwnicach ubeckich urzędów i na ulicach polskich miast.

teraz gdyby nie obawy przed zachodnią opinią publiczną też by strzelano...obecnie ''tylko'' pałują ''teleskopami'' tajniaki w cywilkach ...
tylko to...bo gdyby chodziło o strach tylko przed opinią Polaków już dawno by strzelali ...
14240
M21W2
12 września 2023r. o 18:00
~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): czytam ten post Lucka i już się bawię ...
Urban to przy nim ''pikuś''....;D
duży niby chłopiec a nadal wierzy w bajeczki ...mało tego-on pisze własne chyba chcąc zostać forumowym La Fontaine'm...HAHAHAHA

po siatkóweczce też wpadnę ...obstawiłem wygraną Serbów i mam nadzieję na osobistą wygraną ...
mam nadzieję ...;D

Baw się dalej , pisanie za trzech musi być zabawne , czy Ty kiedykolwiek byłeś za Polską i Polakami , odpowiada Tobie Tusk i rząd eurokratów w Polsce .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza