Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Hex7 niezalogowany
12 października 2023r. o 20:41
~~Trudno nadążyć napisał(a): Nie przemyślałem wcześniejszego wpisu. Suweren dudy to jakieś 30% czyli pozostało jeszcze 70% . To ich się boi duda. Naczelnik opozycji odwrotnie. Nie musi się bać tych 30%

Po co to robisz, oryginał to wiejski biedak ,taki ciul. Matka wiadomo ,ojciec ,kierowca ruskiego Kamaza ze wschodu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bubu niezalogowany
12 października 2023r. o 20:44
Jasiu się zagotował PO wystąpieniu cieciej osoby? w sensie taki patriota i fan fajansu?
~~Jurek ale nie malinowy nochal niezalogowany
12 października 2023r. o 20:47
~~Yogi napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek ale nie malinowy nochal napisał(a): Marzy mi się kiedyś ustawa depisyzacyjna.
Wszystkich związanych z PiS pozbawiałoby benefitów, okres członkostwa w PiS nie wliczałyby się do okresu pobierania składek emerytalnych, członkostwo w PiS uniemożliwiałoby podejmowanie niektórych zawodów (np. takich, gdzie wymaga się niekaralności). No i oczywiście ostracyzm po wsze czasy.
Zupełnie, jakbyście, Czarnek, byli w NSDAP.

Brak słów przy tym wpisie to Janusz jest aniołem śmierci PiSu

Szkoły tylko tyle i aż tyle Wiem że trudne. Nawet nie próbuj
~~Bubu niezalogowany
12 października 2023r. o 21:01
Fajansiarz ale patriota inaczej?:) tak pytam:)
~~Trudno nadążyć niezalogowany
12 października 2023r. o 21:02
~~Hex7 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Nie przemyślałem wcześniejszego wpisu. Suweren dudy to jakieś 30% czyli pozostało jeszcze 70% . To ich się boi duda. Naczelnik opozycji odwrotnie. Nie musi się bać tych 30%

Po co to robisz, oryginał to wiejski biedak ,taki ciul. Matka wiadomo ,ojciec ,kierowca ruskiego Kamaza ze wschodu.

Właśnie po to by w końcu zrozumiał że jego miejsce.
~~Oponium niezalogowany
12 października 2023r. o 21:04
~~Bubu napisał(a): Fajansiarz ale patriota inaczej?:) tak pytam:)

Kto pyta nie błądzi , tylko pamiętaj odpowiedzi. Szkoła , to do wiedzy klucz .Próbuj albo wina Tuska.
~~Ligustur centkowany niezalogowany
12 października 2023r. o 21:07
Widząc go idącego do szkoły woźny zamykał szybko drzwi na klucz. Stąd dzisiaj efekt jaki widać.
~~Bubu niezalogowany
12 października 2023r. o 21:11
~~Oponium napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bubu napisał(a): Fajansiarz ale patriota inaczej?:) tak pytam:)

Kto pyta nie błądzi , tylko pamiętaj odpowiedzi. Szkoła , to do wiedzy klucz .Próbuj albo wina Tuska.

Tusk w Ełku mówił, że szkoła to bzdety uczy, ale to taki fajans był?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza