~~Trudno nadążyć napisał(a): Nie przemyślałem wcześniejszego wpisu. Suweren dudy to jakieś 30% czyli pozostało jeszcze 70% . To ich się boi duda. Naczelnik opozycji odwrotnie. Nie musi się bać tych 30%
~~Yogi napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek ale nie malinowy nochal napisał(a): Marzy mi się kiedyś ustawa depisyzacyjna.
Wszystkich związanych z PiS pozbawiałoby benefitów, okres członkostwa w PiS nie wliczałyby się do okresu pobierania składek emerytalnych, członkostwo w PiS uniemożliwiałoby podejmowanie niektórych zawodów (np. takich, gdzie wymaga się niekaralności). No i oczywiście ostracyzm po wsze czasy.
Zupełnie, jakbyście, Czarnek, byli w NSDAP.
Brak słów przy tym wpisie to Janusz jest aniołem śmierci PiSu
~~Hex7 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Nie przemyślałem wcześniejszego wpisu. Suweren dudy to jakieś 30% czyli pozostało jeszcze 70% . To ich się boi duda. Naczelnik opozycji odwrotnie. Nie musi się bać tych 30%
Po co to robisz, oryginał to wiejski biedak ,taki ciul. Matka wiadomo ,ojciec ,kierowca ruskiego Kamaza ze wschodu.
~~Bubu napisał(a): Fajansiarz ale patriota inaczej?:) tak pytam:)
~~Oponium napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bubu napisał(a): Fajansiarz ale patriota inaczej?:) tak pytam:)
Kto pyta nie błądzi , tylko pamiętaj odpowiedzi. Szkoła , to do wiedzy klucz .Próbuj albo wina Tuska.