Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~do xuja trypla niezalogowany
20 października 2023r. o 20:35
~~Blond Gazania napisał(a):
Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Stan finansów publicznych nie jest zły, ale...
już niedługo taki będzie ;)

Tego sobie życzyli wyborcy Opozycji.

Wszystko było cacy , nie wiem po jaki xuj suweren pogonił starego ,oszczanego dziada ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Swołocz pisowska niezalogowany
20 października 2023r. o 20:41
https://youtu.be/ABetQ0rLUls?si=eOua13nPYKeRXc-f

To był ostatni dzwonek przed dyktaturą
~~Błękitnozielony Oczar niezalogowany
20 października 2023r. o 20:42
w czerwcu albo lipcu ''krzywomordy'' zapewniał o bezpiecznym budżecie...mamy październik...;D
no i jest bezpieczny? ;D
~~Bławatna Begonia niezalogowany
20 października 2023r. o 21:06
~~Błękitnozielony Oczar napisał(a): w czerwcu albo lipcu ''krzywomordy'' zapewniał o bezpiecznym budżecie...mamy październik...;D
no i jest bezpieczny? ;D

Od 15 października nie jest bezpieczny, bo banda ryżego go r....li.
~~rychu niezalogowany
20 października 2023r. o 22:37
Znowu jestem posłem, z woli sutenera
~~Wyborca PO niezalogowany
21 października 2023r. o 5:53
Żarty mogą się skończyć jak wróci Rysiek jako minister finansów.
~~Kalinowykardynalski Grujecznik niezalogowany
21 października 2023r. o 7:11
~~Błękitnozielony Oczar napisał(a): w czerwcu albo lipcu ''krzywomordy'' zapewniał o bezpiecznym budżecie...mamy październik...;D
no i jest bezpieczny? ;D

Ja wol, herr
~~Błękitnozielony Oczar niezalogowany
21 października 2023r. o 8:16
''Przewodniczący Polski 2050 Szymon Hołownia na spotkaniu wyborczym w Łodzi w sierpniu 2023 roku mówił, że jego formacji nie będzie w sojuszu, w którym będzie Michał Kołodziejczak. Tymczasem lider Agrounii dostał się do Sejmu z listy KO. Czy teraz Hołownia złamie dane słowo?

Nie wiem, kto się z kim umawia i z kim rozmawia. Ja wiem jedno – na Trzeciej Drodze Kołodziejczaka nie będzie i nie będzie Agrounii. Kropka. Nie będzie. Jeżeli w jakimś sojuszu będzie Kołodziejczak, to mnie w tym sojuszu nie będzie. Po prostu, nas nie będzie tam

— zapowiedział Szymon Hołownia.''

dlatego uważam że Hołownia to potencjalny Judasz...;D
od dawien dawna piszę o nim jako kimś na wzór słynnego konia będącego synonimem podstępu i zdrady...
to może być taki kolejny ''kukiz'' :D
a jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości co do tego czego się po nim można spodziewać , to mam tu w swoim ''ipeenku'' ;D kilka linków do dawnej działalności Hołowni...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem