Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Jurek niezalogowany
21 października 2023r. o 8:45
Pilne!!
Już się zaczyna Donalda zagrywki i łgarstwa
Ostrzegam koalicjantów przed spotkaniem z prezydentem mówmy spójnie by nie popełnić
błędu …
a było wycie i narzekanie wszyscy muszą słuchać Jarosława ….
To teraz lekka zmiana wszyscy będą słuchać Donalda …
Zajefajna sytuacja w wreszcie wolnej
i demokratycznej Polsce ….
Donald bierze przykład z Konia
„Kto nie skacze ten nie z nami hej he hej……
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~JACUZZA niezalogowany
21 października 2023r. o 8:48
https://wiadomosci.wp.pl/mejza-pozwal-nastolatka-sad-potrzebowal-10-minut-6954375403190784a

Mejza, lichocka, bąkiewicz, kukiz, macierewicz, ziobro, kaczyński, witek, czarnek to są postacie podłe. Zostaniecie rozliczeni to pewne !
~~Liliowoczerwona Hakonechloa niezalogowany
21 października 2023r. o 8:53
tyle jest zwykłej zawiści w tym poście że nie muszę patrzeć w swoją ''kryształową kulę '' by stwierdzić że Jurek to Jurek...;D
gdzie ty tu widzisz łgarstwa i jakieś zagrywki?
to zwykłe przypomnienie że w jedności siła ...jest różnica w podtrzymywaniu jedności a w dyktacie władzy jaką miał mkkwacz...i którą innym narzucał...
popatrz jakie teraz wielkie rozliczenia się przeprowadza u piSSdzielców...;D ...jeden przez drugiego przerzuca się odpowiedzialnością za przerżnięcie tych wyborów...jak teraz otwarcie krytykuje się te całe idio.ty.czne pseudoreferendum...
ale mnie to cieszy...
a wiesz dlaczego?...bo słychać piSSdzielskie wycie...;D
21 października 2023r. o 9:01
~~JACUZZA napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/mejza-pozwal-nastolatka-sad-potrzebowal-10-minut-6954375403190784a

''Za komentarz na temat jego interesów Łukasz Mejza pozwał między innymi Romana Giertycha. W czwartek sąd oddalił pozew. "Sąd uznał, że mówienie prawdy o nim (o oszukiwaniu rodziców chorych dzieci) nie może być karalnym zniesławieniem" - skomentował Giertych.

Kolejna decyzja sądu zapadła w piątek. Tym razem chodziło o wpisy w mediach społecznościowych sprzed dwóch lat. Ich autorem był 17-letni licealista z Poznania. Mejza zażądał skazania go za zniesławienie i 50 tys. zł nawiązki. Nastolatek nazwał posła "mentalnym dnem". Stwierdził również, że "nie ma w polskiej polityce bardziej obrzydliwej postaci"

pamiętajcie ...
mówienie o piSSdzielcach prawdy nie może być karane...

ja tylko dodam że w sieci jest nagranie gdzie na płocie prywatnej posesji chciano wieszać baner tego oszusta co spotkało się ż ostrą reakcją właścicielki domu...
''proszę to zabierać...nie chcę by mnie kojarzono z tym oszustem ..."
kiedy zagrożono wezwaniem Policji banery zdjęto...;D
~~Herr złotko niezalogowany
21 października 2023r. o 9:15
~~Jurek napisał(a): Pilne!!
Już się zaczyna Donalda zagrywki i łgarstwa
Ostrzegam koalicjantów przed spotkaniem z prezydentem mówmy spójnie by nie popełnić
błędu …
a było wycie i narzekanie wszyscy muszą słuchać Jarosława ….
To teraz lekka zmiana wszyscy będą słuchać Donalda …
Zajefajna sytuacja w wreszcie wolnej
i demokratycznej Polsce ….
Donald bierze przykład z Konia
„Kto nie skacze ten nie z nami hej he hej……

Malinowy nochalu .
W wyborach wzięło udział 21,9 mln Polaków z czego 14,3 mln powiedziało stop kłamstwom i tępej propagandzie. Jesteś nie tylko ignorantem w kwestii polityki, ale wyjątkowo tępym durniem przeświadczonym o swojej intelektualnej wyższości. Nie ośmieszaj się, Twój czas minął.
21 października 2023r. o 9:18
no to teraz strach cokolwiek napisać ...;D
a chciałem tylko o wójcie z Pcimia...
~~Jurek niezalogowany
21 października 2023r. o 9:26
gdzie ty tu widzisz łgarstwa i jakieś zagrywki?
to zwykłe przypomnienie że w jedności siła ...jest różnica w podtrzymywaniu jedności a w dyktacie władzy jaką miał mkkwacz...i którą innym narzucał...
Acha to Jarek jest dyktatorem …
Donald stworzył jedność i siłę …
można i tak to ująć w zależności o kim się pisze ……
Co do zawiści Janusz nie rozbawiaj mnie …
nic się nie zmieniło w moich poglądach ..
Zawiść hmm , a czegoż to miałbym
zazdrościć tym którzy wybrali koalicję ???
Jedyne co mogę to wyrazić niezrozumienie
i obawę zawartą w słowach …
….musimy mówić spójnie …
nazwać sobie Janusz możesz to jednością …
co oczywiście akceptuje ( obyś miał rację)
lecz takie samo prawo , w wreszcie demokratycznej , wolnej Polsce
mają wszyscy łącznie z koalicjantami.
Więc włóż między książki twoje domniemania
o mojej zawiści ….

~~Jurek niezalogowany
21 października 2023r. o 9:51
Jaki wspaniały wpis bijący wprost miłością do bliźniego , taki bez zawiści , bez jadu ….

Malinowy nochalu .
W wyborach wzięło udział 21,9 mln Polaków z czego 14,3 mln powiedziało stop kłamstwom i tępej propagandzie. Jesteś nie tylko ignorantem w kwestii polityki, ale wyjątkowo tępym durniem przeświadczonym o swojej intelektualnej wyższości. Nie ośmieszaj się, Twój czas minął.

Państwowa Komisja Wyborcza ogłosiła wyniki głosowania do Parlamentu. Prawo i Sprawiedliwość zdobyło 35,38 proc. głosów, Koalicja Obywatelska 30,7 proc., Trzecia Droga 14,4 proc., Lewica 8,61 proc., Konfederacja 7,16 proc., Bezpartyjni Samorządowcy 1,86 proc., a Polska Jest Jedna 1,63 proc. Frekwencja wyborcza wyniosła 74,38 proc

Czy ja czegoś nie rozumiem ??
a może to Ty nie malinowy inaczej to widzisz ??
Więc ci Tłuku w dosłownym tego słowa znaczeniu zaproponuje się doinformować
jak długo w tym kraju który największe profity kasuje z pracy polskich obywateli ..
Trwało utworzenie tzw kolorowego rządu , po upadku Angeli , i kto miał pierwszeństwo w utworzeniu nowego , choć z góry stawianego na przegranej pozycji …..
6 miesięcy, tak dobrze przeczytałeś …..
tyle trwało i niestety nie powiodło się ..
lecz pokazano zrozumienie obywateli
Niemieckich którzy cierpliwie czekając
uszanowali wolę nominującego .
A teraz siedz na doooopie i czekaj …

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza