Jeśli Ziobro, Szumowski, Cieszyński, Morawiecki, Bielan, Żalek… do 2027 nie wylądują w pierdlu, to ja wtedy wybory będę miał tam, gdzie Tusk ma mnie dzisiaj.
~~Cyklamenowa Macierzanka niezalogowany 9 lipca 2025r. o 14:57
~~Lucjan napisał(a): Jeśli Ziobro, Szumowski, Cieszyński, Morawiecki, Bielan, Żalek… do 2027 nie wylądują w pierdlu, to ja wtedy wybory będę miał tam, gdzie Tusk ma mnie dzisiaj.
3 listopada 2023 r. Robert Bąkiewicz został prawomocnie skazany za naruszenie nietykalności cielesnej aktywistki Babci Kasi.
Kara - rok ograniczenia wolności w postaci wykonywania nieodpłatnie prac społecznych w ilości 30 godzin miesięcznie oraz nawiązka 10 tys. zł na rzecz pokrzywdzonej.
Ówczesny Prokurator Generalny, Zbigniew Ziobro, wszczął jednak postępowanie ułaskawieniowe i wstrzymał wykonanie orzeczonej kary.
Decyzji Prezydenta w sprawie ułaskawienia nie ma do dziś. W efekcie od półtora roku prawomocny wyrok nie jest wykonywany. Jednocześnie wszyscy widzimy, jak już po wydaniu wyroku zachowuje się osoba skazana.
~~Kibol dewiant katolicki niezalogowany przedwczoraj o 13:35
Sukienkowa mafia zaprosiła pisowską grupę przestępczą na Jasną Górę.
Matka Boska ryczy na tych bandytów nie przestrzegających nawet 10 przykazań bożych.
Jeśli ktokolwiek ma jeszcze jakieś wątpliwości, po co do pałacu prezydenckiego startował Nawrocki
, temu powinna w całości rozjaśnić sprawa ułaskawienia Bąkiewicza przez Andrzeja Dudę od prac społecznych. Od Kujda, prac społecznych!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.