Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Czerwonawy Jesion niezalogowany
28 maja 2025r. o 13:30
Co wspólnego z prawdą mają łgarstwa i gołosłwne POMÓWIENIA

Tusek każe naiwniakom wierzyć , że jego służby są słabe i niewiarygodne a powinno się wierzyć notorycznemu karanemu łgarzowi z półświatka! Dlaczego sam jeszcze nie podał się do dymisji jeśli sam tak twierdzi?!

Wam pilnie potrzebny specjalista nie-od- nóg!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoszary Rdest niezalogowany
28 maja 2025r. o 18:00
Mieszkańcy Piotrkowa chcą debaty o centrach dla migrantów. Nie wpuszczono ich na sesję...
~~Allah agbar niezalogowany
28 maja 2025r. o 18:03
Dla tego CZEBA, CZEBA głosować na Dupciarza. Profesor w każdym parku to brzmi dumnie.
~~Jasio niezalogowany
28 maja 2025r. o 19:03
Dla mnie Polska to zapach siana
Pod obrusem, gdy przyjdą święta
A nie bitwa pięknie przegrana,
Obowiązek żeby pamiętać
.
Bo ojczyzna to słowo skromne
Które rzadko wymawiam szeptem
Niepotrzebny jej żaden pomnik
Nie zatwierdzi jej żaden dekret
.
Więc mnie nie ucz Polski, łysolu
Z ogoloną do skóry głową
Twoja muza to disco polo
Serce bije ci narodowo
.
Wytatuuj sobie na klacie
Że Araba tutaj nie trzeba
I codziennie odmawiaj pacierz
Z białym orłem wzlatuj do nieba
.
Ja nie wsiądę do twojej łodzi
Nie zanucę też twojej pieśni
Bo o inną Polskę nam chodzi
Mój rodaku od siedmiu boleści ...

tekst - bard i POLAK Sikorowski
~~Jasio niezalogowany
28 maja 2025r. o 19:12
Ogromne wsparcie dla Rosji
Iwaszczenko stwierdził, że od początku pełnoskalowej wojny do Rosji trafiło już ponad sześć milionów północnokoreańskich pocisków artyleryjskich. Są to pociski kal. 122 mm i kal. 152 mm niezbędne do obsługi najpopularniejszych rosyjskich systemów artyleryjskich, w tym 2S3 Akacja, 2S5 Hiacynt czy 2S19 Msta.

Poza tym Iwaszczenko podkreślił, że Korea Północna od miesięcy dostarcza Rosji również ciężki sprzęt wojskowy. Chodzi o wieloprowadnicowe wyrzutnie rakietowe M1991 kal. 240 mm oraz samobieżne systemy artyleryjskie Koksan kal. 170 mm. Na front mogło trafić już ok. 120 jednostek każdej z tych broni. Początkowo była ona obsługiwana przez żołnierzy północnokoreańskich, ale w maju pojawiły się pierwsze nagrania pokazujące systemy artyleryjskie Koksan obsługiwane przez Rosjan.''

No i spoko.
~~Błękitnawa Rozplenica niezalogowany
28 maja 2025r. o 19:16
''Magdalena Fręch wygrała z Tunezyjką Ons Jabeur 7:6(4), 6:0 i po raz trzeci w karierze zagra w drugiej rundzie Roland Garros. Rozstawiona z numerem 25. polska tenisistka liczy, że tym razem zrobi w Paryżu kolejny krok i pokona w czwartek Czeszkę Marketę Vondrousową. Aby tak się stało, zmieniła w ostatniej chwili swoje plany.''
Jutro na Madzię 2,80 czyli już mniej kiedy grała z Ons bo wprowadziła mi 3.10...

jutro Madzie gra o 11-ej ...
dwa razy grała z Marketą i dwa razy przegrała le jutro wygra bo ją obstawię ...
~~J23 niezalogowany
28 maja 2025r. o 19:53
"Bodnar: Tu pracują, płacą podatki, wychowują dzieci. Pozwólmy Ukraińcom głosować w wyborach samorządowych..."
~~Pytanie 4 niezalogowany
28 maja 2025r. o 19:55
Czy jak homo czask wygra wybory to ukraińcy bez względu na obywatelstwo będą decydować o losie Polski? Będę piąta kolumną ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK