Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Jaki problem niezalogowany
28 maja 2025r. o 20:00
~~J23 napisał(a): "Bodnar: Tu pracują, płacą podatki, wychowują dzieci. Pozwólmy Ukraińcom głosować w wyborach samorządowych..."

Zapytajmy co w tym złego ? U siebie mają wojnę i tu chcą tworzyć swoją ojczyznę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zenek z dużego niezalogowany
28 maja 2025r. o 20:03
~~Jaki problem napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): "Bodnar: Tu pracują, płacą podatki, wychowują dzieci. Pozwólmy Ukraińcom głosować w wyborach samorządowych..."

Zapytajmy co w tym złego ? U siebie mają wojnę i tu chcą tworzyć swoją ojczyznę.

Twoja matka do mnie, zostań ja ,,ciebie lublu.,, Musiałem dalej jechać w trasę.
~~Ciemnoszary Rdest niezalogowany
28 maja 2025r. o 20:41
~~Zenek z dużego napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaki problem napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): "Bodnar: Tu pracują, płacą podatki, wychowują dzieci. Pozwólmy Ukraińcom głosować w wyborach samorządowych..."

Twoja matka do mnie, zostań ja ,,ciebie lublu.,, Musiałem dalej jechać w trasę.

Ja myślę że Trzaskowski to dobry wybór na ten problem. On łączy ludzi i jest w stanie spełnić ich oczekiwania. Skoro Bodnar zaproponował Trzaskowski jest w stanie tego dopilnować. Może i parę euro unia znajdzie żeby pomóc. Popieram.
~~Ciemnoszary Rdest niezalogowany
28 maja 2025r. o 20:45
~~Pytanie 4 napisał(a): Czy jak homo czask wygra wybory to ukraińcy bez względu na obywatelstwo będą decydować o losie Polski? Będę piąta kolumną ?

Chłopaki u siebie nie mają spokoju . Dobrze że utożsamili się z Polską i chcą żeby to była ich ojczyzna. Chcą decydować i głosować. Bodnar dobrze mówi. Jak wybierzemy Rafała to pomorze spełnić ich marzenia. Niech glosują co nam szkodzi ?
~~Polak patriota niezalogowany
28 maja 2025r. o 21:20
Polska ma być ojczyzną Ukraińca? Ciebie popierd...ło gościu?
~~niewierny janusz niezalogowany
28 maja 2025r. o 21:33
~~Jasio napisał(a): od początku pełnoskalowej wojny do Rosji trafiło już ponad sześć milionów północnokoreańskich pocisków artyleryjskich

To godne pochwały , że państwa demokratyczne takie jak Rosja i Korea Płn. wspierają sie wzajemnie .
~~Błękitnoszara Jeżyna niezalogowany
28 maja 2025r. o 21:46
~~Polak patriota napisał(a): Polska ma być ojczyzną Ukraińca? Ciebie popierd...ło gościu?

A potem znowu wyciągną widły.
Mają wprawę.
~~klucznik niezalogowany
28 maja 2025r. o 22:02
Polacy patrioci nigdy nie zgodzą się na to by Polska stała się drugą UPAdliną.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.