Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~pospolity janusz forumowy niezalogowany
przedwczoraj o 16:43
Wyj dalej , twoje wycie to satysfakcja dla wielu ludzi tutaj ; )
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pospolity janusz forumowy niezalogowany
przedwczoraj o 16:46
Ale trzeba też tu przyznać że Nawrocki ma bliskie kontakty z ludźmi o faszystowskich poglądach. No cóż . Taka jest prawda .
~~Lepsze jutro niezalogowany
przedwczoraj o 16:51
Bolszewików pełno na poddaszach
~~Lucjan niezalogowany
przedwczoraj o 16:51
Ja też wiem o tym ale nie lubię Trzaskowskiego bo TO CZŁOWWIEK O WYJĄTKOWEJ KULTURZE A JA NIE MAM NAJMNIEJSZEJ ZAGŁOSOWAŁEM NA ALFONSA I BANDYĘ.
~~Floks purpurowy niezalogowany
przedwczoraj o 16:54
A głupców na wiejskich folwarkach przejętych po dawnych PGR-ach.
Gdzie takie były w Ocicach? Pytać Lucjana. ;]]
~~Sukces niezalogowany
przedwczoraj o 18:16
"To jest hit. @donaldtusk na pierwszym po wyborach posiedzeniu rządu chwali się projektem przygotowanym przez @jciesz, o zastrzeganiu PESEL. Ustawa weszła w życie w 2023 roku. W lipcu! Tak właśnie wygląda ta słynna #deregulacja Tuska i sukcesy tego rządu..…"
~~J23 niezalogowany
przedwczoraj o 18:18
"Brak odpowiedniej reakcji na prowadzoną także zza granicy nielegalną kampanię na rzecz Rafała Trzaskowskiego a przeciwko Karolowi Nawrockiemu i Andrzejowi Dudzie – takie zarzuty formułuje w powyborczym raporcie OBWE. Potwierdzono w nim podawane przez media informacje w sprawie afery hejterskiej."
~~ niezalogowany
przedwczoraj o 18:20
Teraz pytanie: " Tusk spalony na salonach? Międzynarodowa organizacja miażdży rząd w sprawie przekrętów w trakcie kampanii. „Konieczna komisja śledcza”....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza