~~Jurek napisał(a): Zrobię wszystko ,oddam ostatnie euro i uruchomię wszystkie instancje aby tylko dokopać Jasiowi.
Odpowiedź po co włączasz Janie mnie w te twoje brudne gierki , podpisujesz się już jako Jurek
Przykleiło się do ciebie , to co się przykleiło
a że smrodek będzie się ciągnął do zejścia za toba , to tylko fakt … wyszedłeś na pajaca , i niech tak pozostanie …
Odpowiedź jest taka i to będzie w twoim stylu. Po co się wcinałeś jak stringi w dupę pomiędzy Jana i Lucjana ?
Swoimi postami sam z siebie zrobiłeś pajaca podobnie jak twój brat wielokrotnie robił tu z siebie idiotę i chama. A więc smród jakiego i on i ty tu narobiliście będzie się za wami ciągnął do waszego zejścia. A że obydwu was nie trawię nie powinno cię dziwić że chamstwo twojego brata będę mu przypominał na każdym kroku .
Dlaczego? Ano dlatego.
''chamstwu należy się przeciwstawiać silom i godnościom osobistom''
i zapisz to sobie Juruś wężykiem...;D
(na marginesie - ty myślisz że tylko ja pamiętam to co i ty i twój chamski braciszek wypisywaliście? ...a więc fantazjuj dalej i węsz za ''jasiami'' i tym który jest który...;D )
'Polska zadeklarowała 29 maja wsparcie dla nauczania języka ukraińskiego w szkołach jako drugiego języka obcego. Taką deklarację złożyła minister edukacji narodowej Barbara Nowacka podczas spotkania z ukraińską delegacją, które odbyło się w Warszawie w ramach roboczej wizyty ministra edukacji i nauki Ukrainy Oksena Lisowego oraz jego pierwszego zastępcy Jewhena Kudriawca. W rozmowach uczestniczył również ambasador Ukrainy w Polsce Wasyl Bondar"
Akurat ich opinii nikt nie powinien brać pod uwagę bo ememe pisze o bolecnautach określając ich baranami i idio/ta/mi a bernard porównuje ich do dziwek.
Tak że marne wybrałeś sobie ,,ałtorytety''
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.