Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Otwarcie stadionu w Bolesławcu już 19 czerwca – nie ma konieczności potwierdzenia udziału!
~~Srebrnoszara Skimia niezalogowany
20 czerwca 2025r. o 8:29
~~Konopny Ogórecznik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tadeusz Sawicki-mieszkaniec Bolesławca napisał(a): Stanisław Bareja żyje...dzisiaj wieczorową porą, w mieście ok.40000 tysięcznym, nie licząc gości przyjezdnych, będzie otwierany obiekt małej wyobraźni decydentów Bolesławieckich -stadion.Miejsc siedzący jest ok.500.Pierwsi, pragnący imprezę oglądać wygodnie już wczesnym rankiem sadzali swoje pośladki,by szczęliwie doczekać późnej pory.Mam nadzieję,że prezydent dwojga imion uczyni otwarcie godne jego prezydentury,i przebiegnie chociaż 15 metrów(po nowei bieżni) bez zadyszki.Lub rzuci kulą lub piłeczką do palanta.A potem pójdzie przebrać się do części socjalnych .Zmieści się.Chociaż może i nie.Przecież tam już Kombi czeka na występ....

Uroczysta sztafeta ;) Roman przekaże pałeczke Gabrysiakowi a ten Kamilowi Barczykowi ....

Przyznawają sobie nagrody ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnozielona Wierzba niezalogowany
20 czerwca 2025r. o 9:07

a jeśli do ciebie nie dociera że mam prawo wtrącić swoje ''grosze'' to wiedz że ''estees'' jest sponsorem sportu a w tym tej beznadziejnej zbieraniny ''KOPACZY którą górnolotnie nazywa się ''reprezentacją''...;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawy Moszenki napisał(a):
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
wczoraj o 10:48
jedno pytanie...
dla kogo ten stadion?
dla tej zbieraniny ,beznadziejnych ''kopaczy gały''?
tym by wystarczyło to boisko przy Rajskiej ...a i to za dużo...;D

Co za”Burak” … musi swoje pięć groszy wstawić ..
dla młodzieży , dla nowego początku , żeby Boleslaswianom było przyjemnie , by sport się rozwijał…
Dla Ciebie było by pewnie pełne zadowolenie , otworzenia punktu S/T/S/u na Dolnych Młynach
, jak masz pisać bzdury , to podpowiem ci Jasiek
„mordeczka w kubeł” .. paniał „TAWARISZ”
to „ Ruki pa Szwam”

ja piszę o zbieraninie beznadziejnych ''kopaczy'' a tego już nosi ...;D
a kiedy nawet stary stadion był udostępniany młodzieży? ...a kiedy ci bolesławianie czuli się ''przyjemniej''?...kiedy ta jakaś zbieranina udających grę odniosła jakiś znaczący sukces? ...jak tu się ma rozwijać sport jak tu na forum czytałem że za Orliki tez trzeba płacić jakieś ''myto''?
tu o tym pisano więc tylko to powtarzam a jak coś więcej o tym wiesz to pisz...
a jeśli do ciebie nie dociera że mam prawo wtrącić swoje ''grosze'' to wiedz że ''estees'' jest sponsorem sportu a w tym tej beznadziejnej zbieraniny ''KOPACZY którą górnolotnie nazywa się ''reprezentacją''...;D

naszym narodowym sportem powinna być siatkówka czy piłka ręczna bo tam są sukcesy a nie jakaś zgraja beznadziei ...

nie powielaj ''towarzyszu '' tego co ja pisałem do kogoś innego bo to on służył wiernie ustrojowi i ''bratniemu narodowi radzieckiemu''
ja przed nikim nigdy nie stałem na baczność ...;D

Nie stałeś na baczność , i nie będziesz nigdy stał
takich flegmatyków nikt by się nie odważył , powołać nawet do sprzątania placu w jednostce wojskowej,
a jaki sport uprawiałeś …???
ten w paczce po 20 sztuk ..??
ach .., bym pominął , lotnictwo bez zabezpieczenia z rusztowania budowlanego …. Hahahaha
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
20 czerwca 2025r. o 9:13

14240
M2 1 W 2
17 godz. 29 min. temu 16 maj ................... ............
~~Tamaryszek polny napisał(a): Nie ulega żadnej wątpliwości że i Lucjan ma podobną przeszłość. Skoro pisano tu że wysłano go na szkółkę oficerską sprawa jest oczywista. Na ładne oczy go tam nie skierowano więc musiał mieć zasługi . Teraz wielki solidarnościowiec tylko może zastanawiać to kiedy rzucił książeczką partyjna bo przecież u nich to żadna nowina .

BUCU, mnie wcielono do wojska w 1970 roku do Dywizji im Tadeusza Kościuszki,...................... Jako dowódca drużyny szkoliłem młode roczniki , po przysiędze rzołnierze z mojej drużyny zrobili nocny wypad przez płot po alkohol,
14240

ty nieuku szkoliłeś kogoś?
''rzołnierzy''? ...teraz powinieneś brać korepetycje u jakiegoś gimnazjalisty...;D

M 21 W2
1 godz. 41 min. temu 17 maj .......................

Kolejne dowody ograniczenia umysłowego, kolejne dowody że niezdolność do odbycia służby wojskowej była spowodowana chorobą umysłową ( żułte papiery )

;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza