Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Otwarcie stadionu w Bolesławcu już 19 czerwca – nie ma konieczności potwierdzenia udziału!
~~Ob niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 21:40
Nie chadzam na takie imprezy, więc mi dynda, kto komu jaką pałeczkę przekaże...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotawy Moszenki niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 21:55

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
wczoraj o 10:48
jedno pytanie...
dla kogo ten stadion?
dla tej zbieraniny ,beznadziejnych ''kopaczy gały''?
tym by wystarczyło to boisko przy Rajskiej ...a i to za dużo...;D

Co za”Burak” … musi swoje pięć groszy wstawić ..
dla młodzieży , dla nowego początku , żeby Boleslaswianom było przyjemnie , by sport się rozwijał…
Dla Ciebie było by pewnie pełne zadowolenie , otworzenia punktu S/T/S/u na Dolnych Młynach
, jak masz pisać bzdury , to podpowiem ci Jasiek
„mordeczka w kubeł” .. paniał „TAWARISZ”
to „ Ruki pa Szwam”
~~Alex niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 23:25
Długo jeszcze te hałasy będą?
~~Irmina niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 23:52
Otwarcie parasola w dupie pomalowane na zewnątrz a w środku PRL i nic!!!!
~~123 niezalogowany
20 czerwca 2025r. o 5:51
Gdzie relacja??? Śpicie w redakcji, czy co?!!
20 czerwca 2025r. o 6:19
~~Złotawy Moszenki napisał(a):
jedno pytanie...
dla kogo ten stadion?

dla młodzieży , dla nowego początku , żeby Boleslaswianom było przyjemnie , by sport się rozwijał…
Dla Ciebie było by pewnie pełne zadowolenie , otworzenia punktu S/T/S/u na Dolnych Młynach
to „ Ruki pa Szwam”

ja piszę o zbieraninie beznadziejnych ''kopaczy'' a tego już nosi ...;D
a kiedy nawet stary stadion był udostępniany młodzieży? ...a kiedy ci bolesławianie czuli się ''przyjemniej''?...kiedy ta jakaś zbieranina udających grę odniosła jakiś znaczący sukces? ...jak tu się ma rozwijać sport jak tu na forum czytałem że za Orliki tez trzeba płacić jakieś ''myto''?
tu o tym pisano więc tylko to powtarzam a jak coś więcej o tym wiesz to pisz...
a jeśli do ciebie nie dociera że mam prawo wtrącić swoje ''grosze'' to wiedz że ''estees'' jest sponsorem sportu a w tym tej beznadziejnej zbieraniny ''KOPACZY którą górnolotnie nazywa się ''reprezentacją''...;D

naszym narodowym sportem powinna być siatkówka czy piłka ręczna bo tam są sukcesy a nie jakaś zgraja beznadziei ...

nie powielaj ''towarzyszu '' tego co ja pisałem do kogoś innego bo to on służył wiernie ustrojowi i ''bratniemu narodowi radzieckiemu''
ja przed nikim nigdy nie stałem na baczność ...;D
~~Jurek niezalogowany
20 czerwca 2025r. o 6:23
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawy Moszenki napisał(a):
jedno pytanie...
dla kogo ten stadion?

to „ Ruki pa Szwam”

ja piszę o zbieraninie beznadziejnych ''kopaczy'' a tego już nosi ...;D
a kiedy nawet stary stadion był udostępniany młodzieży? ...a kiedy ci bolesławianie czuli się ''przyjemniej''?...kiedy ta jakaś zbieranina udających grę odniosła jakiś znaczący sukces? ...jak tu się ma rozwijać sport jak tu na forum czytałem że za Orliki tez trzeba płacić jakieś ''myto''?
tu o tym pisano więc tylko to powtarzam a jak coś więcej o tym wiesz to pisz...
a jeśli do ciebie nie dociera że mam prawo wtrącić swoje ''grosze'' to wiedz że ''estees'' jest sponsorem sportu a w tym tej beznadziejnej zbieraniny ''KOPACZY którą górnolotnie nazywa się ''reprezentacją''...;D

naszym narodowym sportem powinna być siatkówka czy piłka ręczna bo tam są sukcesy a nie jakaś zgraja beznadziei ...

nie powielaj ''towarzyszu '' tego co ja pisałem do kogoś innego bo to on służył wiernie ustrojowi i ''bratniemu narodowi radzieckiemu''
ja przed nikim nigdy nie stałem na baczność ...;D

Ale ruska onuco ,przed Putinem to ty nie stoisz a leżysz ,plackiem z wyrazem uwielbienia na kacapskiej facjacie.
20 czerwca 2025r. o 6:47
;D ;D ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza