a jeśli do ciebie nie dociera że mam prawo wtrącić swoje ''grosze'' to wiedz że ''estees'' jest sponsorem sportu a w tym tej beznadziejnej zbieraniny ''KOPACZY którą górnolotnie nazywa się ''reprezentacją''...;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Ktoś napisał: ~~Złotawy Moszenki napisał(a):
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
wczoraj o 10:48
jedno pytanie...
dla kogo ten stadion?
dla tej zbieraniny ,beznadziejnych ''kopaczy gały''?
tym by wystarczyło to boisko przy Rajskiej ...a i to za dużo...;D
Co za”Burak” … musi swoje pięć groszy wstawić ..
dla młodzieży , dla nowego początku , żeby Boleslaswianom było przyjemnie , by sport się rozwijał…
Dla Ciebie było by pewnie pełne zadowolenie , otworzenia punktu S/T/S/u na Dolnych Młynach
, jak masz pisać bzdury , to podpowiem ci Jasiek
„mordeczka w kubeł” .. paniał „TAWARISZ”
to „ Ruki pa Szwam”
ja piszę o zbieraninie beznadziejnych ''kopaczy'' a tego już nosi ...;D
a kiedy nawet stary stadion był udostępniany młodzieży? ...a kiedy ci bolesławianie czuli się ''przyjemniej''?...kiedy ta jakaś zbieranina udających grę odniosła jakiś znaczący sukces? ...jak tu się ma rozwijać sport jak tu na forum czytałem że za Orliki tez trzeba płacić jakieś ''myto''?
tu o tym pisano więc tylko to powtarzam a jak coś więcej o tym wiesz to pisz...
a jeśli do ciebie nie dociera że mam prawo wtrącić swoje ''grosze'' to wiedz że ''estees'' jest sponsorem sportu a w tym tej beznadziejnej zbieraniny ''KOPACZY którą górnolotnie nazywa się ''reprezentacją''...;D
naszym narodowym sportem powinna być siatkówka czy piłka ręczna bo tam są sukcesy a nie jakaś zgraja beznadziei ...
nie powielaj ''towarzyszu '' tego co ja pisałem do kogoś innego bo to on służył wiernie ustrojowi i ''bratniemu narodowi radzieckiemu''
ja przed nikim nigdy nie stałem na baczność ...;D
Nie stałeś na baczność , i nie będziesz nigdy stał
takich flegmatyków nikt by się nie odważył , powołać nawet do sprzątania placu w jednostce wojskowej,
a jaki sport uprawiałeś …???
ten w paczce po 20 sztuk ..??
ach .., bym pominął , lotnictwo bez zabezpieczenia z rusztowania budowlanego …. Hahahaha