Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Otwarcie stadionu w Bolesławcu już 19 czerwca – nie ma konieczności potwierdzenia udziału!
~~Zielonkawożółty Jastrzębiec niezalogowany
18 czerwca 2025r. o 19:44
W sztafecie Roman poda stołek swój Gabrysiakowi czy " synatorkowi "Barczykowi :))))....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Polak niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 6:34
PO jest partia niemiecka.A jej szef Tusk jest Niemcem.Przyznal się w rozmowie z Giertychem.Cytuje"Ja niemiec mam Ciebie pouczać ".Nagrania opublikowano w telewizji.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 7:17
w jakiej telewizji?...w RUSpublice?
to też z ''tajnych taśm'' ściągniętych z YT? ; D

tak prostej ironni o tym ''niemcu'' nie potrafisz wyłapać?
a przecież teraz wyrywasz to z ''kontekstu''
to tak samo jak ta szuja -radziecka pieprzy o tych spłatach odsetek za pożyczkę jaką zaciągnęła UPAdlina...
~~Ciemnoturkusowy Rokitnik niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 16:12
~~Polak napisał(a): PO jest partia niemiecka.A jej szef Tusk jest Niemcem.Przyznal się w rozmowie z Giertychem.Cytuje"Ja niemiec mam Ciebie pouczać ".Nagrania opublikowano w telewizji.

Ale ty jesteś tępy !! No ale głupich nie sieją!! Taki się urodziłeś i pewnie nawet o tym nie wiesz !!
~~Pawi Chaber niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 17:12
~~Polak napisał(a): PO jest partia niemiecka.A jej szef Tusk jest Niemcem.Przyznal się w rozmowie z Giertychem.Cytuje"Ja niemiec mam Ciebie pouczać ".Nagrania opublikowano w telewizji.

Durny Polaku to oczywiste ,że PO to Niemiecka partia skoro Tusk jest Niemcem ,tylko powiedz jaką Partią jest PIS jeśli należą tam MULLER , SZEFERNACHER ,WASERMAN ,SZRAJBER ,?
~~Burobrązowa Róża niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 17:21
To już tradycja tego Prezydenta Piotra Romana -Hucznie otwierać a po cichu zamykac /vide Leśny Potok/
~~Tadeusz Sawicki-mieszkaniec Bolesławca niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 18:26
Stanisław Bareja żyje...dzisiaj wieczorową porą, w mieście ok.40000 tysięcznym, nie licząc gości przyjezdnych, będzie otwierany obiekt małej wyobraźni decydentów Bolesławieckich -stadion.Miejsc siedzący jest ok.500.Pierwsi, pragnący imprezę oglądać wygodnie już wczesnym rankiem sadzali swoje pośladki,by szczęliwie doczekać późnej pory.Mam nadzieję,że prezydent dwojga imion uczyni otwarcie godne jego prezydentury,i przebiegnie chociaż 15 metrów(po nowei bieżni) bez zadyszki.Lub rzuci kulą lub piłeczką do palanta.A potem pójdzie przebrać się do części socjalnych .Zmieści się.Chociaż może i nie.Przecież tam już Kombi czeka na występ....
~~Konopny Ogórecznik niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 20:09
~~Tadeusz Sawicki-mieszkaniec Bolesławca napisał(a): Stanisław Bareja żyje...dzisiaj wieczorową porą, w mieście ok.40000 tysięcznym, nie licząc gości przyjezdnych, będzie otwierany obiekt małej wyobraźni decydentów Bolesławieckich -stadion.Miejsc siedzący jest ok.500.Pierwsi, pragnący imprezę oglądać wygodnie już wczesnym rankiem sadzali swoje pośladki,by szczęliwie doczekać późnej pory.Mam nadzieję,że prezydent dwojga imion uczyni otwarcie godne jego prezydentury,i przebiegnie chociaż 15 metrów(po nowei bieżni) bez zadyszki.Lub rzuci kulą lub piłeczką do palanta.A potem pójdzie przebrać się do części socjalnych .Zmieści się.Chociaż może i nie.Przecież tam już Kombi czeka na występ....

Uroczysta sztafeta ;) Roman przekaże pałeczke Gabrysiakowi a ten Kamilowi Barczykowi ....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza