~~Danka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarnobrązowy Lubczyk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kaziu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kazik napisał(a): Chcesz zguby swojej Ojczyzny ? To głosuj na Trzaskowskiego . Jest prawdomówny i zawsze realizuje to co obiecał . Przekonali się o tym warszawiacy i nie tylko .
Jak ci poszedł test 8 klasisty , zamierzasz się dalej uczyć , czy już wystarczy?
Daj mu spokój. On z 6 klasy się wybić nie może już 4 rok.
To Czarnobrązowy Lubczyk robi błędy ,a nie a
Kazik. On powtarzał każdą klasę SP 2 razy .
bo belfrów miał ch wych, tych z nadania zsrr
~~Teo napisał(a): To że wygra Nawrocki pisałem już kilka tygodni temu i wszystko na to wskazuje bo wyborcy Konfederacji nie lubią PiS-u i PO, ale niestety to patrioci i nie dadzą Tuskowi domknąć całej władzy w jednych rękach.
Trudno znowu PiS dostanie prezent od Konfederacji, podobnie było z Dudą.
Osobiście miałem nie iść na wybory ale chyba się wybiorę i dam prezent oszołomom z PiS-u.
~~Paweł napisał(a): Nie chcę myśleć , ile zła może przynieść dla Polski ewentualny wybór na prezydenta R. Trzaskowskiego. Wystarczy , że premierem jest Tusk Donald .Widzimy jak ten rząd dba o interesy Polski i obywateli .
~~Paweł napisał(a): Nie chcę myśleć , ile zła może przynieść dla Polski ewentualny wybór na prezydenta R. Trzaskowskiego. Wystarczy , że premierem jest Tusk Donald .Widzimy jak ten rząd dba o interesy Polski i obywateli .
~~Teo Van Don-Bum Und napisał(a): ~~Teo napisał(a): To że wygra Nawrocki pisałem już kilka tygodni temu i wszystko na to wskazuje bo wyborcy Konfederacji nie lubią PiS-u i PO, ale niestety to patrioci i nie dadzą Tuskowi domknąć całej władzy w jednych rękach.
Trudno znowu PiS dostanie prezent od Konfederacji, podobnie było z Dudą.
Osobiście miałem nie iść na wybory ale chyba się wybiorę i dam prezent oszołomom z PiS-u.