~~Cyprys strzępiasty napisał(a): To jest materiał do zrzutu ekranu i odszukania tego głupka.
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowobiała Tawuła napisał(a): Obojętnie kto jest czyim kandydatem..!! jest po pierwsze człowiekiem , i należy mu się szacunek
czy zauważyłeś „HISTERYKU”, że coraz bardziej
pogrążasz się ujawniając prawdziwą twarz ,,,
Chamskie określanie innej osoby , nie znając go …!!
pokazujesz tu właśnie co wyniosłeś z domu ….
buractwo jakie tu przedstawiasz , przekracza wszystkie cechy przyzwoitości …
A powracając do tematu wchodzenia z buciorami ..
wiesz gdzie …??
Przypuszczam iż w nieodległej przyszłości będziesz musiał się oglądać kto za tobą idzie …
To jest ukryta groźba. Tylko ostatni ,bezmyślny głupek może coś takiego napisać.
Masz odwagę napisać do kogo to kierujesz ?
~~Felicjan napisał(a): W dniu dzisiejszym na spokojnie wysłuchałem wystąpienia kandydata ,, obywatelskiego " i przypomniały mi się przemówienia z lat 50/60/70 poprzedniego wieku zarówno w treści, jak i formie przemówienia jakie wtedy wygłaszali tow. sekretarze różnych szczebli PZPR struktur.
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Felicjan napisał(a): W dniu dzisiejszym na spokojnie wysłuchałem wystąpienia kandydata ,, obywatelskiego " i przypomniały mi się przemówienia z lat 50/60/70 poprzedniego wieku zarówno w treści, jak i formie przemówienia jakie wtedy wygłaszali tow. sekretarze różnych szczebli PZPR struktur.
Felek a czego ty się spodziewałeś przecież tekst wystąpienia tej marionetki pisany był na Nowogrodzkiej przez Komunistę Kaczafiego .
~~Trudno nadążyć napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Felicjan napisał(a): W dniu dzisiejszym na spokojnie wysłuchałem wystąpienia kandydata ,, obywatelskiego " i przypomniały mi się przemówienia z lat 50/60/70 poprzedniego wieku zarówno w treści, jak i formie przemówienia jakie wtedy wygłaszali tow. sekretarze różnych szczebli PZPR struktur.
Felek a czego ty się spodziewałeś przecież tekst wystąpienia tej marionetki pisany był na Nowogrodzkiej przez Komunistę Kaczafiego .
Oooo, postkomunistyczne pomruki
I tu się pisowski fiucie mylisz ,popieram Konfę !
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Felicjan napisał(a): W dniu dzisiejszym na spokojnie wysłuchałem wystąpienia kandydata ,, obywatelskiego " i przypomniały mi się przemówienia z lat 50/60/70 poprzedniego wieku zarówno w treści, jak i formie przemówienia jakie wtedy wygłaszali tow. sekretarze różnych szczebli PZPR struktur.
Oooo, postkomunistyczne pomruki
I tu się pisowski fiucie mylisz ,popieram Konfę !
Dziś, a wczoraj?
~~Liliowobiała Tawuła napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liliowobiała Tawuła napisał(a): Obojętnie kto jest czyim kandydatem..!! jest po pierwsze człowiekiem , i należy mu się szacunek
czy zauważyłeś „HISTERYKU”, że coraz bardziej
pogrążasz się ujawniając prawdziwą twarz ,,,
Chamskie określanie innej osoby , nie znając go …!!
pokazujesz tu właśnie co wyniosłeś z domu ….
buractwo jakie tu przedstawiasz , przekracza wszystkie cechy przyzwoitości …
A powracając do tematu wchodzenia z buciorami ..
wiesz gdzie …??
Przypuszczam iż w nieodległej przyszłości będziesz musiał się oglądać kto za tobą idzie …
To jest ukryta groźba. Tylko ostatni ,bezmyślny głupek może coś takiego napisać.
Masz odwagę napisać do kogo to kierujesz ?
A co szorty pełne ..?
A co tam u ciebie? Kleks? Zastanawiam się czy głupek z ciebie czy prostak. ;]]
Stawiam że jedno i drugie.