~~Szarobrązowy Maczek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Katalpa napisał(a): 14240
M21W2
27 października 2022r. o 9:48
~~Przemysław Złotkowski napisał(a)
Przepraszam Przemku że poruszyłem wątek rodzinny na forum , jest to spowodowane tym że twój ojciec a mój brat brnie w w kłamstwa , lub jak wolisz jego prawdy , z Tobą jak się spotkamy , rozmawiamy , jest ok . jakbym mógł razem z Tobą zażegnać konflikt w rodzinie byłoby nie tylko ok. ale super .
Pozdrawiam - Lucjan Złotkowski .
P.S .Proszę nie komentujcie mojego wpisu , jest to moja publiczna prośba do bratanka i niech tak zostanie .
Toto Lucek napisał w tym czasie gdy dowiedział się że, Zbyszka okradli na 100 tyś i? na tą wiadomość zapałał do niego braterską "miłością" :)
~~Liliowobiała Tawuła napisał(a): Obojętnie kto jest czyim kandydatem..!! jest po pierwsze człowiekiem , i należy mu się szacunek
czy zauważyłeś „HISTERYKU”, że coraz bardziej
pogrążasz się ujawniając prawdziwą twarz ,,,
Chamskie określanie innej osoby , nie znając go …!!
pokazujesz tu właśnie co wyniosłeś z domu ….
buractwo jakie tu przedstawiasz , przekracza wszystkie cechy przyzwoitości …
A powracając do tematu wchodzenia z buciorami ..
wiesz gdzie …??
Przypuszczam iż w nieodległej przyszłości będziesz musiał się oglądać kto za tobą idzie …
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowobiała Tawuła napisał(a): Obojętnie kto jest czyim kandydatem..!! jest po pierwsze człowiekiem , i należy mu się szacunek
czy zauważyłeś „HISTERYKU”, że coraz bardziej
pogrążasz się ujawniając prawdziwą twarz ,,,
Chamskie określanie innej osoby , nie znając go …!!
pokazujesz tu właśnie co wyniosłeś z domu ….
buractwo jakie tu przedstawiasz , przekracza wszystkie cechy przyzwoitości …
A powracając do tematu wchodzenia z buciorami ..
wiesz gdzie …??
Przypuszczam iż w nieodległej przyszłości będziesz musiał się oglądać kto za tobą idzie …
To jest ukryta groźba. Tylko ostatni ,bezmyślny głupek może coś takiego napisać.
Masz odwagę napisać do kogo to kierujesz ?