M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowa Miechunka napisał(a): zapomniałeś o jeszcze jednym ''patronie''...;D
Brygada Świętokrzyska mająca bestialskie mordy na Polakach i Żydach ....
Podaj link .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowa Miechunka napisał(a): zapomniałeś o jeszcze jednym ''patronie''...;D
Brygada Świętokrzyska mająca bestialskie mordy na Polakach i Żydach ....
Podaj link .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Katalpa napisał(a): czekałem na odpowiedź ale tchórz juz zwiał do nory...;D
więc poszukam sobie jakiegoś filmu...
Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Katalpa napisał(a): czekałem na odpowiedź ale tchórz juz zwiał do nory...;D
więc poszukam sobie jakiegoś filmu...
Uciekam przed obszczekującym kundlem .
Dopisane 25.11.2024r. o godz. 14:05:~~Zielonkawobłękitna Katalpa napisał(a): daj sobie sianka bo przypomnę i inne twoje wpisy jak tu nawet bliską rodzinę wplątujesz w swoje brudy a później skomlesz jak zbity szczeniak...
Nie jest dla mnie niespodzianką że wciskasz swój świński ryj do nie swojego koryta .Dopisane 25.11.2024r. o godz. 14:10:~~Uczep szkarłatny napisał(a): Lucjan jak to jest że nadal omijasz wyjaśnienie z tymi danymi? Nie prościej by było napisać -,,to nie ja, lub ,,to ja i przepraszam,,?
Pokaż jaja gościu a nie pomijasz to milczeniem .
Podaj mi jeden logiczny powód abym to zrobił .
Pokarz jaja gościu , jak tak to ciebie interesuje zadzwoń do mnie , otrzymasz odpowiedź , opublikujesz a ja potwierdzę .
Masz jaja zadzwoń , 696207676
nie Lucuś ...uciekasz bo się mnie boisz...;D
bo ja nie jestem twoim kolesiem który ci będzie ''słodził'' tylko walę prawdę o tobie prosto ci w ślepia....;D
nikt pajacu nie musi nic nigdzie wciskać...sam robisz robisz ze swojego życia i swoich rodzinnych spraw ''koryto''...;D
przecież pisałem że to co wypisywałeś nikt normalny by nie pisał by później skomleć...
teraz ponownie podajesz swój numer telefonu bez nazwiska?...przecież wcześniej wielokrotnie to robiłeś...HAHAHAHAHA
teraz chcesz kogoś poznać czy ma ,,jaja'' a gdzie twoje jeśli publicznie podawałeś tu moje dane a teraz okazujesz się miękiszonem?....:D
jesteś kłamca i tchórz...