Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Oliwkowa Czereśnia niezalogowany
25 listopada 2024r. o 15:13
PORASZKA BEZ KARTKI NIE POTRAFI POWIEDZIEC SLOWA -IPN TO JEDYNIE LEON KIERES
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Trudno nadążyć niezalogowany
25 listopada 2024r. o 15:34
"PORASZKA BEZ KARTKI" :D:D
~~Szarobrązowy Maczek niezalogowany
25 listopada 2024r. o 15:40
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płowa Miechunka napisał(a): zapomniałeś o jeszcze jednym ''patronie''...;D
Brygada Świętokrzyska mająca bestialskie mordy na Polakach i Żydach ....

Podaj link .

Wejdź leniu na Wikipedia tam sobie poczytasz o "bohaterskich " mordach bandytow z NSZ z Brygady Świętokrzyskiej, i kto ich prowadził na Zachód przez linię frontu :) jak nie szef gestapo z Radomia :)
~~Trudno nadążyć niezalogowany
25 listopada 2024r. o 15:41
Jeden burzył sowieckie pomniki, a drugi przywrócił w stolicy Aleję Armii Ludowej,
Armii Ludowej, która po wojnie chroniła dyktaturę socjalistyczną.
~~Szarobrązowy Maczek niezalogowany
25 listopada 2024r. o 15:46
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płowa Miechunka napisał(a): zapomniałeś o jeszcze jednym ''patronie''...;D
Brygada Świętokrzyska mająca bestialskie mordy na Polakach i Żydach ....

Podaj link .

I teraz Lucek poczytaj sobie o tym "kandydacie " PISniętych na Prezydenta, też aktywnie działał w Obozie Radykalno Narodowym jak Ta Brygada Świętokrzyska :)
Brygada dała komunistom niebezpieczną broń do ręki. Posiadając niezbite dowody współpracy brygady z Niemcami, nietrudno przyszło komunistom obarczać odpowiedzialnością całe NSZ, a nawet AK. Mało Polaków, szczególnie tu na emigracji, orientuje się, że istniały dwa odłamy NSZ. Rzeczywiste Narodowe Siły Zbrojne, które zachowując orientację polityczną podporządkowały się jednolitemu dowództwu Armii Krajowej, oraz odłam wywodzący się z ONR (Obóz Narodowo-Radykalny), który działał samowolnie, współpracując z Niemcami na szkodę Polski. Z winy brygady zginęło w więzieniu wielu wartościowych ludzi. Każdy członek NSZ był traktowany przez UB, jak kolaborant niemiecki. Szkody wyrządzone Polsce przez brygadę są wielkie.
~~Zielonkawobłękitna Katalpa niezalogowany
25 listopada 2024r. o 15:52
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Katalpa napisał(a): czekałem na odpowiedź ale tchórz juz zwiał do nory...;D
więc poszukam sobie jakiegoś filmu...

Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Katalpa napisał(a): czekałem na odpowiedź ale tchórz juz zwiał do nory...;D
więc poszukam sobie jakiegoś filmu...

Uciekam przed obszczekującym kundlem .
Dopisane 25.11.2024r. o godz. 14:05:~~Zielonkawobłękitna Katalpa napisał(a): daj sobie sianka bo przypomnę i inne twoje wpisy jak tu nawet bliską rodzinę wplątujesz w swoje brudy a później skomlesz jak zbity szczeniak...

Nie jest dla mnie niespodzianką że wciskasz swój świński ryj do nie swojego koryta .Dopisane 25.11.2024r. o godz. 14:10:~~Uczep szkarłatny napisał(a): Lucjan jak to jest że nadal omijasz wyjaśnienie z tymi danymi? Nie prościej by było napisać -,,to nie ja, lub ,,to ja i przepraszam,,?
Pokaż jaja gościu a nie pomijasz to milczeniem .

Podaj mi jeden logiczny powód abym to zrobił .
Pokarz jaja gościu , jak tak to ciebie interesuje zadzwoń do mnie , otrzymasz odpowiedź , opublikujesz a ja potwierdzę .
Masz jaja zadzwoń , 696207676

nie Lucuś ...uciekasz bo się mnie boisz...;D
bo ja nie jestem twoim kolesiem który ci będzie ''słodził'' tylko walę prawdę o tobie prosto ci w ślepia....;D
nikt pajacu nie musi nic nigdzie wciskać...sam robisz robisz ze swojego życia i swoich rodzinnych spraw ''koryto''...;D
przecież pisałem że to co wypisywałeś nikt normalny by nie pisał by później skomleć...
teraz ponownie podajesz swój numer telefonu bez nazwiska?...przecież wcześniej wielokrotnie to robiłeś...HAHAHAHAHA

teraz chcesz kogoś poznać czy ma ,,jaja'' a gdzie twoje jeśli publicznie podawałeś tu moje dane a teraz okazujesz się miękiszonem?....:D
jesteś kłamca i tchórz...
~~Oj trudno nadążyć niezalogowany
25 listopada 2024r. o 15:55
Karol Nawrocki - Wikipedia nastąpiły duże zmiany dotyczące rodziców, czyżby się wstydził rodziców ich przeszłości, w jakich zawodach pracowali, przynależności do TPPR, zostały tylko imiona. Rodziców się kocha.
~~Zszarzały Łubinnik niezalogowany
25 listopada 2024r. o 16:00
Ciekawa postać ,przejdzie do historii
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza