Politycy PiS cieszą się i chwalą Nawrockiego za wywiad, w którym ten w 20 minut skrytykował i nazwał złem najważniejsze decyzje rządu PiS. Cieszą się, bo mają wyborców Mentzena za kompletnych idiotów, którzy uwierzą, że Nawrocki naprawdę nie zgadza się z Kaczyńskim i PiS.
Oni gardzą ludźmi, po prostu.
~~Jurek sklave niezalogowany 26 maja 2025r. o 15:23
PiSy naprawdę chcecie Prezydenta, który będzie musiał ułaskawiać ludzi z półświatka, bo mają na niego haki, bo wiedzą o nim wszystko? Sutenerów, gangsterów, handlarzy ludźmi, złodziei, zabójców. Takiego Prezydenta chcecie dla Polski? Takiego Zwierzchnika SZ? Nigdy w to nie uwierzę.
~~kupiłem nick niezalogowany 28 maja 2025r. o 6:03
PiS to stan umysłu.
Facet jest ewidentnie ostro uzależniony ,xuy wie od czego .Wali w dziąsło w każdym niemal wywiadzie. Nie jest w stanie wystać bez silnych używek. To nie jest normalne, zdrowe, mądre ani bezpieczne.
Ale PiSy się cieszą, bo oddał mocz. Ja tu widzę potencjał tragiczny i komiczny. Dla połowy społeczeństwa przekręty Nawrockiego nie są niczym nagannym ,bo sami takie przekręty robią gdy jest okazja. PiSowiec ukradnie, pobije kogoś , wyspowiada się u księdza pedofila , za pokutę klepnie kilka zdrowasiek i może z czystym sumieniem kraść dalej.
Zwolennicy Nawrockiego nie pojmą, że on będzie tylko "figurantem" zaś rządzić będzie kanalia ,trzymając Nawrockiego mocno za jaja.