Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jak zareagowaliśmy na rosyjską napaść na Ukrainę?
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
24 lutego 2025r. o 13:02
Pomału zmienia się nastawienie do Ukrainy, to jest bardzo groźne.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~pinochet niezalogowany
24 lutego 2025r. o 13:04
Pomogłem jak mogłem.Wzialem pod dach trochę Ukraińców,wydałem bezpowrotnie 20 tysięcy,a w rewanżu dostałem od Ukraińców mnóstwo hejtu na Facebooku,tylko dlatego ,że zatanczylem w Petersburgu przy rosyjskiej piosence.Niewdziecznosc do potęgi.
24 lutego 2025r. o 13:05
Bo Rosja może nas zaatakować od Królewca, od Białorusi i jak zdobędą Ukrainę tak ze od tej strony. Widać to jak na dłoni. Nie boicie się?
~~MAt L niezalogowany
24 lutego 2025r. o 13:11
~~pinochet napisał(a): Pomogłem jak mogłem.Wzialem pod dach trochę Ukraińców,wydałem bezpowrotnie 20 tysięcy,a w rewanżu dostałem od Ukraińców mnóstwo hejtu na Facebooku,tylko dlatego ,że zatanczylem w Petersburgu przy rosyjskiej piosence.Niewdziecznosc do potęgi.

ale typowe ruskie pieprzenie.
~~Klucznik niezalogowany
24 lutego 2025r. o 13:16
~~pinochet napisał(a): Pomogłem jak mogłem.Wzialem pod dach trochę Ukraińców,wydałem bezpowrotnie 20 tysięcy,a w rewanżu dostałem od Ukraińców mnóstwo hejtu na Facebooku,tylko dlatego ,że zatanczylem w Petersburgu przy rosyjskiej piosence.Niewdziecznosc do potęgi.

Jakby Polacy podstępnie nie zaatakowali Niemieckiej radiostacji w Gliwicach, to wojna by nie wybuchła. 7Hitler był bardzo pokojowo nastawiony do Polski, ale musiał się bronić. Tak jak teraz Putin .
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
24 lutego 2025r. o 13:16
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Bo Rosja może nas zaatakować od Królewca, od Białorusi i jak zdobędą Ukrainę tak ze od tej strony. Widać to jak na dłoni. Nie boicie się?

nie...
mamy wykopane na wschodniej granice ''wilcze doły'' a te zatrzymają każdy ''ruski'' czołg...;D
mamy też płot ...D
24 lutego 2025r. o 13:18
Nie daj Boże wojny!
~~Brązowopłowy Zawilec niezalogowany
24 lutego 2025r. o 13:18
Przestańcie się chwalić ta swoją pomocą i to w blasku fleszy.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza