~~Mlecznoróżowy Dyptam napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobury Czarny napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mlecznoróżowy Dyptam napisał(a): Giekaesu nie pokona nawet sama Barcelona! Tak się bawi lider trzeba grać ostrożnie to pastwislo na rajskiej pozostawia wiele do życzenia
No proszę wieśniaki z Raciborowic przyjeżdżają do miasta Bolesławiec i są zdziwieni ,że będą grali na pastwisku ,jak awansujecie do extra klasy to będziecie grać na prawdziwych stadionach .
Ale ty głupi
Ty cwelu wiejski jesteś mądry!
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mlecznoróżowy Dyptam napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobury Czarny napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mlecznoróżowy Dyptam napisał(a): Giekaesu nie pokona nawet sama Barcelona! Tak się bawi lider trzeba grać ostrożnie to pastwislo na rajskiej pozostawia wiele do życzenia
No proszę wieśniaki z Raciborowic przyjeżdżają do miasta Bolesławiec i są zdziwieni ,że będą grali na pastwisku ,jak awansujecie do extra klasy to będziecie grać na prawdziwych stadionach .
Ale ty głupi
Ciąg się malomiasteczkowy kundlu na pochybel
~~kartofiński napisał(a): Myślę, że BKS wygra i to wysoko.
~~Kasztanowatordzawy Klon napisał(a): Właśnie widać na tym forum oblicze miłośników BKS-u. Jak zwykle hejt i brak kultury w wypowiedziach. Jaka drużyna tacy kibice. Mam nadzieję, że wygra GKS Raciborowice!!!
~~wuka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Indygowa Jeżyna napisał(a): Raciborowice - wieś, która marzy, żeby być miastem. To tak jak dres ubrałby pikolaki i chciałby być elegancki :) Sory ale ja w GKSie nie widzę żadnych utalentowanych zawodników, jutro weryfikacja. Odszedł Baszak, został Kaczor, który coś tam gra, Pawlusiński i może ten Nikodem. Reszta to zwykli kopacze.
PS: nie jestem niczyim kibicem.
Po prostu jutro BKS powinien z pianą w ryju wyjść i odkuć się za jesień a to da fajne widowisko dla kibiców i potwierdzi, czy faktycznie dobrze dzieje się w Bolesławcu, czy też nie,.
Bolesławiec, miasto, które marzy, aby jego ludzie nie robili wiochy ... Może być różnie, BKS teraz większość spotkań ma u siebie, a Cement jest po osłabieniach, spotkanie coś nie coś zweryfikuje
~~Białoszara Perowskia napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mlecznoróżowy Dyptam napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobury Czarny napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mlecznoróżowy Dyptam napisał(a): Giekaesu nie pokona nawet sama Barcelona! Tak się bawi lider trzeba grać ostrożnie to pastwislo na rajskiej pozostawia wiele do życzenia
Ale ty głupi
Ciąg się malomiasteczkowy kundlu na pochybel
Jak ładnie się Pan przedstawił przed słuchaczami. Rozumiem, że Pan z Raciborowic? XD
~~Ryszard napisał(a):Ktoś napisał: ~~kartofiński napisał(a): Myślę, że BKS wygra i to wysoko.
Jako rdzenny bolesławianin napiszę,że miasto tej wielkości,które ma drużynę w okręgówce,albo 4 lidze nie jest godne,żeby mu kibicować.Oczywiście winę ponosi prezydent,bo nie interesuje się sportem.Niech wygra GKS