~~Ognistoruda Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowoniebieska Trytoma napisał(a): Muza. 3/4 skanalizowanej Gminy. Ratusz. Wieża etc
A 1/4 dalej pompuje szamba za kilkakrotnie wyższe kwoty jak ci co są podłączeni do kanalizacji .pytanie kto wymyślił dla tych co nie mają kanalizacji takie drakońskie stawki .
~~Io napisał(a):Ktoś napisał: ~~Biaława Kostrzewa napisał(a): Umowy na inwestycje już podpisane teraz realizacja. Tylko ośrodki zdrowia w Wykrotach i Zebrzydowej zagrożone bo radni nie uchwalali budżetu. Oglądaj sesję i nie kłam kłamco. Kłamiesz że ona nic nie robi. Stary nigdy tyle nie zrobił zaraz rok po wyborach. [/
Koń by się uśmiał A co tam oglądać ? Same kłamstwa . I nie mów że robi bo nic nie widać
~~Czekoladowa Bazylia napisał(a):
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Twoja
~~Srebrzystoszary Chaber napisał(a): Nie wydaje mi się, że 3/4 gminy jest skanalizowane. Niech coś zrobią z tym, żeby ci co nie są podłączeni do kanalizacji nie musieli płacić więcej za wywóz g*wna. Tłumaczenie, że to "oni" zrobili już do mnie nie trafia. Niedługo minie pierwszy rok i wszystko działa dalej po staremu. Gdzie te zmiany, gdzie po pierwsze mieszkańcy?
~~Liliowoniebieska Trytoma napisał(a): Aśka szaleje. Chce dwa razy przekazywac klucze do tego samego wozu na dniu Strażaka;)
~~Liliowoniebieska Trytoma napisał(a): Aśka szaleje. Chce dwa razy przekazywac klucze do tego samego wozu na dniu Strażaka;)