~~Rdzawoczerwony Szupin napisał(a): — "On nie jest mieszkańcem Bolesławca — potwierdza podkomisarz Kublik-Rościszewska. — Mogę też zdradzić, że pan ma 80 lat"
~~Pomarańczowobrązowa Lantana napisał(a): ” Z mową nienawiści jest jak z flądrą.
Ma tylko jedną stronę
– lewą.
Prawa leży w mule i dobrze jej tak.
Świat parszywieje.
Psuje się od głowy i od kieszeni.
Lud
bierze wzory z elity, a ta na powrót od zmanipulowanego przez siebie ludu.
Zapewne niedługo
słowo fair play zostanie wycofane nawet ze słownika Wyrazów Obcych .. ”
~~Żółtoczerwona Choina napisał(a): Tak to jest prawda. To starszy pan w wieku 80 lat, który poznał się na tych pustych obietnicach bez pokrycia przez lata i wie i już odczuwa drożyznę. Przyszły pseudo tłumy posłuchać puste obietnice. Nie dociera do nich co Trzaskowski wyrabia w Warszawie jako prezydent miasta. To samo zrobi z naszym krajem jak zostanie prezydentem i podpisze wszystko co rząd Tuska mu podsunie.
~~Trudno nadążyć napisał(a): - "Jeszcze jeden element z ostatnich dni, który mnie trochę zaniepokoił. A mianowicie ton agresji ze strony mojego konkurenta, który budzi obawę, że w Polsce Donalda Tuska oponenci polityczni, przeciwnicy, będą traktowani z dużą dozą agresji, żeby nie powiedzieć - może tu przesadzam - nienawiści. I stąd też myślę, że lepsza będzie Polska prezydenta Lecha Kaczyńskiego."
– powiedział Lech Kaczyński podczas ostatniej debaty przed drugą turą wyborów prezydenckich 2005.
Nooo, Lech Kaczyński miał tę zdolność przewidywania przyszłych zdarzeń.
Mamy Polskę Tuska, pełną agresji i nienawiści.