Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ramisz zagrał w Osadzie Leśnego Dziada
~~Złotawordzawy Głóg niezalogowany
28 kwietnia 2025r. o 10:25
Znany z tego że jest znany towarzyszowi redaktorowi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szaropopielaty Hiacynt niezalogowany
28 kwietnia 2025r. o 10:39
Ja poproszę o live na FB na stronie Osady z kolejnych ciekawych wydarzeń.. Niestety nie każdemu pasuje być na miejscu, a możliwość podejrzenia na live będzie super wyjściem :) pozdrawiam
29
Bernard
28 kwietnia 2025r. o 11:06
~~Złotawordzawy Głóg napisał(a): Znany z tego że jest znany towarzyszowi redaktorowi.

No raczej nie, poznałem gościa dopiero po koncercie. A Happysad to naprawdę znana kapela, choć zupełnie nie z mojej bajki.

bobrzanie.pl
~~Romuś niezalogowany
28 kwietnia 2025r. o 14:22
Mieszkałem w Nowogrodzcu. Kupiłem dom w zagajniku pod lasem myśląc o ciszy i spokoju. Ledwo wyremontowałem dom przed 18 córki a tu nagle zjeżdżają się punki i ciągle dra mordę jak tu żyć zagajnik się zrobil głośniejszy od Nowogrodzca. Aż tęskno mi za kaliszanką
~~Ciemnoczekoladowa Smagliczka niezalogowany
28 kwietnia 2025r. o 14:27
~~Romuś napisał(a): Mieszkałem w Nowogrodzcu. Kupiłem dom w zagajniku pod lasem myśląc o ciszy i spokoju. Ledwo wyremontowałem dom przed 18 córki a tu nagle zjeżdżają się punki i ciągle dra mordę jak tu żyć zagajnik się zrobil głośniejszy od Nowogrodzca. Aż tęskno mi za kaliszanką

~~Romuś napisał(a): Mieszkałem w Nowogrodzcu. Kupiłem dom w zagajniku pod lasem myśląc o ciszy i spokoju. Ledwo wyremontowałem dom przed 18 córki a tu nagle zjeżdżają się punki i ciągle dra mordę jak tu żyć zagajnik się zrobil głośniejszy od Nowogrodzca. Aż tęskno mi za kaliszanką

~~Szaropopielaty Hiacynt niezalogowany
przedwczoraj o 15:30

Ty się żalisz czy chwalisz??
Nie pasuje to wróć tam skąd przybyłeś
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza