Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiecki Rowerowy Park Umiejętności nabiera kształtów – nowe miejsce rekreacji dla każdego rowerzysty
~~Gregor niezalogowany
3 maja 2025r. o 10:15
Może i to fajne ,ale tylko dla wąskiej grupy osób.Tor raczej na rowery profesjonalne ,wyczynowe.A mógł być fajny park linowy coś jak w Lubiniu.A tak naprawdę to jest włączenie w infrastrukturę zabudowy po drugiej stronie lasku .Deweloperka pełną parą .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wojtek niezalogowany
5 maja 2025r. o 7:42
Mieszkałem tam przy lesie na Piastów 16 od 1958 roku można powiedzieć ,że wychowywałem się w tym lesie .Za lasem jest polana gdzie grupy sportowców amatorów ćwiczyły między innymi karatecy ja też tam trenowałem .Niestety las się zmienia jest zaśmiecany ,piękna niegdyś aleja lipowa przy dawnym majątku podupadła .Za lasem deweloperka zabudowuje polany .W lesie był poniemiecki cmentarz gdzie chowano pacjentów ze szpitala psychiatrycznego został rozwalony .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza