Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
OFERTA PRACY
~~Żółta Tawułka niezalogowany
17 maja 2025r. o 8:41
~~Myhaylo napisał(a): Po zakończeniu działań wojennych w Ukrainie z Polski może wyjechać do pół miliona pracowników z Ukrainy — oceniają w raporcie analitycy Gremi Personal. Ekonomiści PIE wskazują, że aż co piąta firma odczuje wyjazd obcokrajowców.

Poliaki nas z przyjemnościom zastompiom.

Oby jak najszybciej!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~klucznick niezalogowany
17 maja 2025r. o 8:45
~~bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Pytanie zasadnicze.
KLUCZNIKU CZY TY JESTEŚ NORMALNY?

TAK , JAK NAJBARDZIEJ !następny mondry co się podszywa podemnie znikam z tego niedorzecznego portalu i czekam na dowody zdrady mojej starej , kluczniku złodzieju mojego nicka .

Wynajmij detektywa to będziesz miał dowody . Za darmo to tylko moje info .
~~Jurek niezalogowany
17 maja 2025r. o 8:56
JESTEŚ GŁUPCEM I NIC WIĘCEJ . TOTALNE DNO .
~~kochaś niezalogowany
17 maja 2025r. o 9:27
~~Jurek napisał(a): JESTEŚ GŁUPCEM I NIC WIĘCEJ . TOTALNE DNO .

To ja ciebie zdradzam ?
~~Jurek niezalogowany
17 maja 2025r. o 11:20
NIE . jA PO PROSTU JESTEM TAK BRZYDKI ŻE TYLKO DESPERATKA MOŻE MNIE DOPUŚCIĆ DO SIEBIE.
~~Lucjan niezalogowany
17 maja 2025r. o 11:26
~~Jurek napisał(a): NIE . jA PO PROSTU JESTEM TAK BRZYDKI ŻE TYLKO DESPERATKA MOŻE MNIE DOPUŚCIĆ DO SIEBIE.

Juras, działaj od tyłu , nie będzie ciebie widać .
~~Srebrnobiała Turzyca niezalogowany
17 maja 2025r. o 11:43
W Albani są brzydszy
~~wiem co piszę niezalogowany
17 maja 2025r. o 11:47
Niemożliwe . Takiej maszkary nikt nie przebije. Nawet Jasio bo ten przy Jurasie to mister uniwesum.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza