Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie bać, czy j***ć?
~~Różowoczerwony Bieluń niezalogowany
wczoraj o 13:36
~~Antek napisał(a): Macie jakieś wyrzuty sumienia? Latami pluje ile na PiS , nikt nikogo nie przeprasza, a tu wywody nad słownictwem.... Proszę, proszę....

A CO TY TAKI NAGLE OBURZONY? ;D
tu masz przykład ,,kultury''

Kukiz krytykowany. Poseł wulgarnie odpowiedział
Wielu internautów poprosiło Kukiza, aby podał swój adres. To pokłosie jego wypowiedzi sprzed lat, kiedy powiedział: "Jak zostanę politykiem, to naplujcie mi w ryj i mówcie do mnie szmato".

© Twitter
Na wiele z komentarzy Kukiz ripostował: "podaj swoje namiary i przyjadę" albo: "podaj, nazwisko, adres - spotkamy się".

Na tym jednak nie koniec. Poseł odpowiedział na komentarz jednego z internautów, który napisał, że zespół Piersi największy hit nagrał po wyrzuceniu Kukiza. "No to jak Ryszard? Mogę cię wyj*e*bać***, miłośniku disco polo?" - odpowiedział na to Kukiz.

co ty na to?
a może przypomnieć ci jak tu M21W2 wyzywał mnie od ''ciot '' i ''parów''

co ty na to?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~PanN niezalogowany
wczoraj o 13:54
A co krzyczeli na marszach kobiet? Nie bać pis?
~~Nadżółkły Miskant niezalogowany
wczoraj o 14:03
Czemu tylko na PiS i Nawrockiego piszecie źle. Jak na spotkaniu Trzaskowskiego jego szef sztabu pijany sikał pod Kościołem to jakoś nie pisaliście.
~~Leon niezalogowany
23 godz. 57 min. temu
Zajmijcie się waszym Czaskowskim bo na potęgę pudruje nos z Nitrasem a później krzyczy i głupoty mówi , a to się w pale nie miesci .
~~aby uniknąć manipulacji niezalogowany
23 godz. 53 min. temu
~~Nadżółkły Miskant napisał(a): Czemu tylko na PiS i Nawrockiego piszecie źle. Jak na spotkaniu Trzaskowskiego jego szef sztabu pijany sikał pod Kościołem to jakoś nie pisaliście.

Może coś więcej na ten temat sikania bo jak na razie to twoje media nic o tym nie mówią?, napiszesz?.
~~PaniN niezalogowany
23 godz. 51 min. temu
~~PanN napisał(a): A co krzyczeli na marszach kobiet? Nie bać pis?

To były protesty kobiet przeciwko klerykalistom partyjnym. Tym którzy mają po dwa rozwody kościelne i po trzech mężów pouczają nas jak żyć.
~~Szarozielony Pierwiosnek niezalogowany
23 godz. 36 min. temu
dobrze, ze te staruchy, tak jak kaczka, niedlugo zejda z tego padolu.....dosc ciemnogrodu i zascianka....
~~Pytanie mam niezalogowany
23 godz. 30 min. temu
Panie redaktorzyno może napiszesz coś o promowaniu przez NASK kolorowego Rafałka i prześwietlanie całej rodziny nawrockich brzez ABW a może nie ma co dużo wymaga od takiego pismaka