Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pożar w Łaziskach: Rodzina prosi o pomoc w odbudowie domu
~~Brązowopłowy Pięciornik niezalogowany
8 godz. 4 min. temu
~~Stalowe Parzydło napisał(a): Jak zawsze, w komentarzach zlot wiecznie niezadowolonych ze wszystkiego, zgorzkniałych frustratów..byleby się zrzygac..a po co, a na co, a dlaczego..a przecież mają dużo pieniędzy, a czy ubezpieczony.. UWAGA: Zrzutka jest DOBROWOLNA, nikt Was nie ciągnie za portfel, ba! nikt nie każe Wam się dorzucać! Pamiętaj, ze los jest bardzo przewrotny, tym razem spotkało to ich, następnym razem może Ciebie.

Ja mam ubezpieczenie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Poczerwieniała Krzewuszka niezalogowany
7 godz. 37 min. temu
~~Szarobrązowa Śliwa napisał(a): Rozmawiałem ostatnio z monterami fw. Czasem wystarczy choćby kuna. Opowiadali mi jak jechali do domu w którym mieli dołożyć kilka paneli, a skończyło się na wymianie wszystkich bo przewody każdego były uszkodzone.

a wyłącznik przepięciowy zainstalowany jest
~~Wrzosowy Lędźwian niezalogowany
7 godz. 26 min. temu
~~Niebieskozielony Bieluń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bananowy Rojnik napisał(a): Zdaje się , że właściciele mają prosperujące biznesy . Nie rozumiem zrzutki zwłaszcza , że wszyscy żyją nikt nie zginął.
Na tle innych zbiórek , ta wypada
Oczywiście jest mi szkoda tych ludzi jest to bardzo przykra sytuacja, ale mogło być gorzej , trzeba się wziąć w garść wykorzystać młodość i ogarnąć to wszystko. Co mają powiedzieć ludzie bez rąk , bez nogi ,tacy samotni i tak chorzy, którym się wali dach na głowę.

Dokładnie. Zrzucać się możemy na ratowanie życia, czy zdrowia, ale nie na prywatny dach. Przykra to sytuacja, ale bez przesady.

zrzucać się każdy ma prawo na co chce-chcesz dawać na ratowanie życia-to proszę dawaj- a pozwól łaskawie, że ja zadecyduje komu i na co przekaze swoje pieniądze
~~Marcin niezalogowany
4 godz. 22 min. temu
~~Stalowe Parzydło napisał(a): Jak zawsze, w komentarzach zlot wiecznie niezadowolonych ze wszystkiego, zgorzkniałych frustratów..byleby się zrzygac..a po co, a na co, a dlaczego..a przecież mają dużo pieniędzy, a czy ubezpieczony.. UWAGA: Zrzutka jest DOBROWOLNA, nikt Was nie ciągnie za portfel, ba! nikt nie każe Wam się dorzucać! Pamiętaj, ze los jest bardzo przewrotny, tym razem spotkało to ich, następnym razem może Ciebie.

Wspólnie z rodziną doświadczyliśmy powodzi w 2024r.

Wspólnie z rodziną doświadczyliśmy powodzi w 2024r. i należało by jeszcze dodać że pieniądze na odbudowę to jedno, walka z ubezpieczalnią drugie a CZAS !!!! Jaki na to wszystko poświęcimy to... jeżeli nie rozumiesz tego to nie komentuj!
Trzymajcie się!!! ;-) ;-*
~~Marcin niezalogowany
4 godz. 11 min. temu
Ktoś napisał: ~~Bananowy Rojnik napisał(a): Zdaje się , że właściciele mają prosperujące biznesy . Nie rozumiem zrzutki zwłaszcza , że wszyscy żyją nikt nie zginął.
Oczywiście jest mi szkoda tych ludzi jest to bardzo przykra sytuacja, ale mogło być gorzej , trzeba się wziąć w garść wykorzystać młodość i ogarnąć to wszystko. Co mają powiedzieć ludzie bez rąk , bez nogi ,tacy samotni i tak chorzy, którym się wali dach na głowę.

Dokładnie. Zrzucać się możemy na ratowanie życia, czy zdrowia, ale nie na prywatny dach. Przykra to sytuacja, ale bez przesady.

Sorry, miało być do tego komentarza...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza