Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Naprawdę chcemy, żeby tamto wróciło?
~~ niezalogowany
25 maja 2025r. o 18:21
~~młody demokrata napisał(a): Straszne to jest, że zwykły patus od kibilskich ustawek jest dziś kandydatem na prezydenta . Wydawało się nam przez 8 lat, że Duda to nieszczęście .
Dziś opinia publiczna (i wielu dziennikarzy ) nie reagują na to, że oszust i gangus ukradł mieszkanie i staruje w wyborach .PiS-dy jesteście żałośni, wy chcecie nam wybrać bandytę i narkomana na prezydenta, ten Dyzma drze ryja o CPK, a dokąd wy polecicie z tego portu, jak was wykopie ten gangster z Unii, nie będzie pracy i nauki ,i wakacji za granicą . Żenada i hańba !!!

100/100
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
26 maja 2025r. o 2:06
Karol Nawrocki: „Będę się bił o więcej tanich mieszkań”.
Da się wyczuć w tym słusznym haśle brawurową autoironię.
~~Jurek niezalogowany
26 maja 2025r. o 13:11
Sławomir Mentzen

Adam Bielan próbuje mnie szantażować moralnie, twierdząc, że to ja będę odpowiedzialny za ewentualną wygraną Trzaskowskiego.

Bzdura. Nie ja wam wybierałem kandydata, nie ja mu prowadziłem kampanię, nie ja zbudowałem mu wizerunek niezbyt lotnego osiłka, nie ja kręciłem i zmieniałem wersję w sprawie kawalerki. To wy za to wszystko odpowiadacie.

Próba zmuszenia mnie do poparcia Nawrockiego pokazuje, jak PiS widzi Konfederację. Jako przystawkę która musi robić to, czego chce PiS.

Po moim trupie. Na to nigdy nie możecie liczyć. Nie zamierzam skończyć jak Lepper, Giertych, Gowin czy Hołownia.

Im prędzej to w PiS zrozumiecie, im prędzej zaakceptujecie rzeczywistość, tym łatwiej będzie wam uniknąć takich kretyńskich wypowiedzi, jak ta Bielana.
~~Wiśniowa Morwa niezalogowany
26 maja 2025r. o 18:49
A co 5 Mentzena? Już nie przeszkadza?
~~Seledynowa Metasekwoja niezalogowany
26 maja 2025r. o 23:03
~~Wiśniowa Morwa napisał(a): A co 5 Mentzena? Już nie przeszkadza?

Przecież Nawrockiemu nawet ósemka Mentzena którą Sutener podpisał w ciemno bez czytania .po trupach a do koryta .
~~8 gwiazdek niezalogowany
27 maja 2025r. o 7:39
~~Wiśniowa Morwa napisał(a): A co 5 Mentzena? Już nie przeszkadza?

Przecież Nawrockiemu nawet ósemka Mentzena którą Sutener podpisał w ciemno bez czytania .po trupach a do koryta .
~~wafelki czekoladowe niezalogowany
27 maja 2025r. o 11:43
8 gwiazdek zero mózgu?

Mamy do wyboru: gościa który napieprzał się na stadionach (podobnie jak Tusk) i gościa który na debatę polityczną zabiera psychologia kobiecego
~~co za PISi qtas niezalogowany
27 maja 2025r. o 11:48
~~wafelki czekoladowe napisał(a): 8 gwiazdek zero mózgu?

Mamy do wyboru: gościa który napieprzał się na stadionach (podobnie jak Tusk) i gościa który na debatę polityczną zabiera psychologia kobiecego

Tylko się napieprzał i to jeszcze na stadionach ? ,tak mi mów łajzo.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAKongres Miedzi