Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Naprawdę chcemy, żeby tamto wróciło?
211
skorn
23 godz. 39 min. temu
~~Szarawozielony Sit napisał(a): Czym są te mityczne "faszystowskie" poglądy?
Możesz jakieś konkretne wymienić?

Nie liczyłbym na to.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Łososiowy Kasztanowiec niezalogowany
22 godz. 22 min. temu
Narazie PO wróciło.. i jak widać poprawy nie ma.
Ale wy baranie łby dopiero zobaczycie stan faktyczny jak nie będziecie mieli co jeść
~~Stalowy Szarłat niezalogowany
16 godz. 6 min. temu
skorn napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarawozielony Sit napisał(a): Czym są te mityczne "faszystowskie" poglądy?
Możesz jakieś konkretne wymienić?

Nie liczyłbym na to.

a to byś się przeliczył...;D
ale może jak admin dokończy walką z ANONIMAMI zacznę o tym bardziej jasno pisać...
bo z tobą jest tak że jako zalogowany coś tam nieśmiało zagaisz bez podawania konkretów i znikasz a taki ''sit'' jest tylko ....ANONIMEM ...
który za chwilę będzie ''janem'' czy innym ''rysiem'' ...;D

ja pisząc otwarcie o tym prezesinie ipn-u że to oszust wiem że ma na koncie wyłudzenie kawalerki i wiem jak fałszuje historię Polski w tym Polski ''podziemnej '' no i tych żołnierzy ''przeklętych''

pisząc o nim że to gangus tego nie musze udowadniać bo media szeroko o tym piszą ...
pisząc o nim że to kryptofaszol też wiem co piszę bo potwierdzają to jego kontakty z neonazistami a nawet ludzie w tym ipn-ie nie tylko o nazistowskich poglądach ale nawet gloryfikujących nazizm...

jest to dla mnie dziwne że w czasie debat ''magluje '' się sprawę kawalerki i bandyckich ''ustawek'' a nie porusza się właśnie takich spraw jak obecność w ipn takiego Bechty ,kim jest i kogo tam wychwala...

to w przypadku tego buca ...
a przecież nikt tez nie poruszył wcześniej (ja też) wcześniejszej wypowiedzi Mentzena a mianowicie- ''lepiej mieć córkę prostytutkę niż syna dziennikarza'' ...znasz te słowa? ...bo eurodeputowana Konfy Zajączkowska je zna ale nie ma odwagi ich szerzej komentować....;D
wypowiedzi Mentzena o tym i ''chwilowych nieprzyjemnościach'' z gwałtu przypominają słowa Korwina że on wolałby córkę posadzić na kolanach pedofila niż wysłać ją na lekcję etyki...

to tak w ''pigułce'' to o czym mógłbym szeroko pisać ...więc nie myśl że są to jakaś ''mitologia'' bo ja wiem co piszę ...

~~Bordowy Mikołajek niezalogowany
14 godz. 44 min. temu
No ale o faszystowskich poglądach dalej nic nie napisałeś.
~~Stalowy Szarłat niezalogowany
12 godz. 52 min. temu
napiszę bez problemu jak będę wiedział z kim piszę...;D
niedługo ADMIN skończy z ANONIMAMI i będzie bardziej ''przejrzyście''...;D
a teraz?
mam pisać z kimś kto uzna to za kłamstwo?
piszę otwarcie ze to kryptofaszol a jak ktoś uważa że to kłamstwa i pomówienia ma drogę otwartą...
~~Brązowopłowy Pięciornik niezalogowany
11 godz. 12 min. temu
~~Stalowy Szarłat napisał(a): napiszę bez problemu jak będę wiedział z kim piszę...;D
niedługo ADMIN skończy z ANONIMAMI i będzie bardziej ''przejrzyście''...;D
a teraz?
mam pisać z kimś kto uzna to za kłamstwo?
piszę otwarcie ze to kryptofaszol a jak ktoś uważa że to kłamstwa i pomówienia ma drogę otwartą...

Wiara, nadzieja i milosc do admina to podstawa Nikt ci nie da tyle, co admin obieca :D cóż mu szkodzi obiecać :]
Co do faszyzmu kandydata, pełna zgoda. Ale nie zapominajmy, że to tutejszy admin listy kibolskie zamieszczał:)) także nie zapominajmy z jaką chorągwią na wietrze mamy do czynienia ;] obecnie sługus romka ;)
211
skorn
5 godz. 7 min. temu
~~Bordowy Mikołajek napisał(a): No ale o faszystowskich poglądach dalej nic nie napisałeś.

"Każdy, kogo nie lubię, to faszysta"

<i>
~~Janusz niezalogowany
5 godz. 1 min. temu
skorn napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bordowy Mikołajek napisał(a): No ale o faszystowskich poglądach dalej nic nie napisałeś.

"Każdy, kogo nie lubię, to faszysta"

Jak to śpiewałeś Paweł;
18 lat masz , to nie szkodzi
ja 50, oboje więc młodzi!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza