skorn napisał(a): Ktoś napisał: ~~Szarawozielony Sit napisał(a): Czym są te mityczne "faszystowskie" poglądy?
Możesz jakieś konkretne wymienić?
Nie liczyłbym na to.
a to byś się przeliczył...;D
ale może jak admin dokończy walką z ANONIMAMI zacznę o tym bardziej jasno pisać...
bo z tobą jest tak że jako zalogowany coś tam nieśmiało zagaisz bez podawania konkretów i znikasz a taki ''sit'' jest tylko ....ANONIMEM ...
który za chwilę będzie ''janem'' czy innym ''rysiem'' ...;D
ja pisząc otwarcie o tym prezesinie ipn-u że to oszust wiem że ma na koncie wyłudzenie kawalerki i wiem jak fałszuje historię Polski w tym Polski ''podziemnej '' no i tych żołnierzy ''przeklętych''
pisząc o nim że to gangus tego nie musze udowadniać bo media szeroko o tym piszą ...
pisząc o nim że to kryptofaszol też wiem co piszę bo potwierdzają to jego kontakty z neonazistami a nawet ludzie w tym ipn-ie nie tylko o nazistowskich poglądach ale nawet gloryfikujących nazizm...
jest to dla mnie dziwne że w czasie debat ''magluje '' się sprawę kawalerki i bandyckich ''ustawek'' a nie porusza się właśnie takich spraw jak obecność w ipn takiego Bechty ,kim jest i kogo tam wychwala...
to w przypadku tego buca ...
a przecież nikt tez nie poruszył wcześniej (ja też) wcześniejszej wypowiedzi Mentzena a mianowicie- ''lepiej mieć córkę prostytutkę niż syna dziennikarza'' ...znasz te słowa? ...bo eurodeputowana Konfy Zajączkowska je zna ale nie ma odwagi ich szerzej komentować....;D
wypowiedzi Mentzena o tym i ''chwilowych nieprzyjemnościach'' z gwałtu przypominają słowa Korwina że on wolałby córkę posadzić na kolanach pedofila niż wysłać ją na lekcję etyki...
to tak w ''pigułce'' to o czym mógłbym szeroko pisać ...więc nie myśl że są to jakaś ''mitologia'' bo ja wiem co piszę ...