skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Izabelowy Kuklik napisał(a): , pod pozorem cynizmu powiedziana częściowa prawda (mdły, nijaki, bez ikry
Bernard wybiera mniejsze zło, podobnie zrobi wielu Polaków. No bo jak ktoś ma poglądy (centro)lewicowe i koniecznie chce oddać głos to na kogo? Zandberg przepadł, a był o wiele lepszym kandydatem niż "mdły i nijaki", od siebie dodam: sztuczny, bohater felietonu.
Wielu Polaków, w tym ja, mniejszego zła wybierać nie będzie chciało. Dla mnie program "cóż szkodzi obiecać" jest równie szkodliwy jak niepewność tego, czego można się spodziewać po Nawrockim.
~~Zgniłozielony Gajowiec napisał(a): „ Wczorajszy wiec Rafała Trzaskowskiego
w Tarnowie miał być kolejnym
przystankiem na drodze do Pałacu Prezydenckiego, ale… ktoś miał inny plan.
Na dachu
jednej z tarnowskich kamienic pojawił się tajemniczy mężczyzna w czerni, z maską na twarzy i szpadą w dłoni , Zorro .. .
Zorro – bo kto inny? –
rozwinął transparent z hasłem „#ByleNieTrzaskowski” i momentalnie skradł show.
Zapomnijcie o poważnych przemówieniach o wspólnocie i wizji Polski – internet oszalał na punkcie zamaskowanego mściciela, a memy z Zorro zalały sieć szybciej, niż .. .. ”
~~Zgniłozielony Gajowiec napisał(a): „ Wczorajszy wiec Rafała Trzaskowskiego
w Tarnowie miał być kolejnym
przystankiem na drodze do Pałacu Prezydenckiego, ale… ktoś miał inny plan.
Na dachu
jednej z tarnowskich kamienic pojawił się tajemniczy mężczyzna w czerni, z maską na twarzy i szpadą w dłoni , Zorro .. .
Zorro – bo kto inny? –
rozwinął transparent z hasłem „#ByleNieTrzaskowski” i momentalnie skradł show.
Zapomnijcie o poważnych przemówieniach o wspólnocie i wizji Polski – internet oszalał na punkcie zamaskowanego mściciela, a memy z Zorro zalały sieć szybciej, niż .. .. ”
Bernard napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tadeusz Batyr Ostatnia Nadzieja Bialych napisał(a): Wszystkie artykuły tylko pod Trzaskowskiego i Koalicję rządową. To nie jest jakieś łamanie zasad pluralizmu politycznego przypadkiem? PiS miał takie same afery, jak wszystkie rządy od pseudo upadku komuny w 1989 roku. Matka wszystkich afer FOZZu z początku 90tych lat i cała reszta, aż do dzisiaj to od lewicy do prawicy brali udział. Pokazywanie tylko jednej opcji to propaganda i robienie ludziom wody z mózgu. Głosować tylko na Nawrockiego! Patrzcie jak komuchy już płaczą!
Wczoraj bardzo pisowski urzędnik dziękował Bolec.Info za rzetelne pokazanie wizyty Nawrockiego w Bolesławcu.Website designBolesławiec porcelain
~~Stalowy Szarłat napisał(a): i to co piszesz teraz ma pewien sens...
czy program ''równie szkodliwy'' nie jest jednak lepszym (bo nie wiemy czym w istocie jest lub będzie) od tego czego możemy się spodziewać po tym typie o którym sam piszesz że jest ''sztuczny'' a którego w przynajmniej kilku punktach klasycznie ''przeczołgał'' Mentzen....
nie wiem czy pamiętasz i czy potrafisz przyznać że kiedyś pisałem o tym że są punkty w których zgadzam się z Bosakiem (dziwiłem się że właśnie jego nie wystawili ) i Mentzenem... podkreślam że w kilku punktach ...
podobnie zgadzam się w jednym punkcie ze samym Braunem o czym też tu pisałem...tu tylko w jednym przypadku ...
w przypadku tego oszusta mieszkaniowego ,oszusta historycznego i gangusa NIE MA ANI JEDNEGO PUNKTU W KTÓRYM BYM SIĘ Z MNIM ZGADZAŁ bo uważam go za jeszcze gorszy typ od jeszcze urzędującego Paca w Pałacu...
gdzie widzę jego miejsce? ... na bramce w burdelu lub wśród gangusów a jestem wręcz pewien że jeśli przegra w wyborach to po tym co wyszło szybko poleci ze stanowiska prezesa ipn-u ...
i słusznie bo aż roi się tam od kolesi o faszystowskich poglądach...
~~Seledynowa Metasekwoja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatnoczerwona Przylaszczka napisał(a): Jak pięknie będzie w niedzielę wieczorem kiedy wygra Nawrocki. I ten ból czterech liter politruków. Piękne to będzie
Pięknie to będzie w poniedziałek jak durny cwelu obudzisz się w łóżku Nawrockiego !