Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Ten typ jest hańbą dla Polski - Kropiwnicki o Nawrockim
~~umorusany czajnik niezalogowany
29 maja 2025r. o 21:09
~~Limonkowa Aralia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kasztanowa Pernecja napisał(a): Bosak: - "Uważam Trzaskowskiego za zagrożenie dla Polski w kształcie, w jakim ją znamy"

Słuchaj Bosaka to w zimie będziesz w japonkach biegać :) też liczy na ułaskawienie Alfonsa za te "studia" w Collegium Tumanum :)

Może jak kolega Trzaskowskiego Sutryk poprosi, to go ułaskawi.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
29 maja 2025r. o 22:06
Proszę o zwolnienie Rafua z udziału w debacie w Końskich
z powodu lęków
~~cały Rafau niezalogowany
29 maja 2025r. o 22:08
Zorro, Zorro, Zorro,
Emocji będzie sporo, sporo, sporo,
Bo w czarnej masce Zorro, Zorro, Zorro
Po nochach mi się śni.
~~tefałen niezalogowany
29 maja 2025r. o 22:31
Gdy Ibrahim płynął w tej rzece to Karol Nawrocki puszczał kaczki ;)
~~Trudno nadążyć niezalogowany
29 maja 2025r. o 23:40
Gregoire Nitot do Polski trafił w 2006 r. w wieku 29 lat. To tu zbudował swój majątek i rodzinę. Jest współwłaścicielem Sii Polska, czyli giganta w branży informatycznej.
Ponad pięć lat temu przejął warszawską Polonię, zainwestował w stołeczny klub 27 mln zł. Jak współpracuje mu się z prezydentem Warszawy Rafałem Trzaskowskim?
- "Z prezydentem Rafałem Trzaskowskim nie widziałem się już dawno, bo choć proponowałem spotkanie, nie ma czasu."
– "Przed stadionem stoją stare baraki. Od dawna proszę o ich wyburzenie i zapewniam, że sam postawię nowe, ale nawet tak prostych kwestii nie da się załatwić."
Noo, Rafau ma poważniejsze sprawy na głowie.
A w Warszawie: - jaki pan taki kram. Jak taki pan stanie na czele państwa -
strach się bać :(
~~Trudno nadążyć niezalogowany
30 maja 2025r. o 0:16
"Rafał Trzaskowski uzyskał imponujące wykształcenie. Jest absolwentem Wydziału Filologii Angielskiej Uniwersytetu Warszawskiego.
Był stypendystą Instytutu Unii Europejskiej ds. Badań nad Bezpieczeństwem w Paryżu i Uniwersytetu w Oxfordzie.
Jako 15-latek uczył się Marcellin College w Sydney w Australii, a na początku lat dziewięćdziesiątych w Stanach Zjednoczonych, w Cranbrook-Kingswood High School. Zna biegle kilka języków."
Spyta ktoś jak było go na to stać. Jego ojciec, Andrzej Trzaskowski był wybitnym muzykiem jazzowym. Trudno go o to oczywiście winić, ale jego status finansowy pozwalał na sfinansowanie wszechstronnej edukacji Rafała.
Rafał Trzaskowski uzyskał stopień naukowy doktora nauk humanistycznych.
Karol Nawrocki też uzyskał stopień naukowy doktora nauk humanistycznych.
Rozmawia, spoko bez tłumacza, z Prezydentem Stanów Zjednoczonych.
Co go różni od Rafała Trzaskowskiego?
Jego ojciec – Ryszard był tokarzem, aktywnie zaangażowanym w działalność opozycyjną. Karol o sytuacji materialnej w domu opowiadał: „Ja nie żyłem na pewno w biedzie, mama o mnie dbała, ojciec też dokładał starań, ile mógł, ale na te rzeczy, które chciałem zrealizować, (...) musiałem zarabiać sam."
~~Jurek niezalogowany
30 maja 2025r. o 3:39
Kandydat na urząd prezydenta chwali się tym, że w jego moczu nie znaleziono narkotyków. Nisko upadliśmy … tak do poziomu Nawrockiego

Mamy jednak szansę wstać w końcu z tych kolan. Wszystko zależy od Ciebie. Zagłosuj na Rafała Trzaskowskiego i w końcu odżyjemy jako kraj.
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
30 maja 2025r. o 6:23
To nie jest fejk! Na razie wiemy, że Lech bił się niemiłosiernie na ustawkach.
Viktor Orban dzisiaj podczas konferencji CPAC Hungary w Budapeszcie : "Niech żyje Nawrocki ! "
....Rozwalacze Unii wszystkich krajów łączcie się
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza