Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie wśród delegatów na Kongres PiS. Po spotkaniu partii w Legnicy
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
15 godz. 27 min. temu
Po co ich pokazujecie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtawobrunatna Trytoma niezalogowany
14 godz. 19 min. temu
Ja tam za bardzo nie są sympatyzuje żadną partią ale patrząc na tchych spod siedmiu
Gwiadek to mi się niedobrze robi, też dobre cudaki.
~~Uczciwy Karolek niezalogowany
13 godz. 56 min. temu
~~Zzieleniała Cieszynianka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Jadą pewnie wybrać kaczora?
Ale jaką moc sprawczą ma ten kaczor,już drugi kandydat wyciągnięty z kapelusza zostaje prezydentem a rudy co?

Moc sprawczą ma jego aparat propagandowo - manipulacyjny, który z sutenera, alfonsa, kawalerki, ustawek, ,, wciągacza " na wizji itd. zrobił ,, bohatera ".
~~Brzoskwiniowa Tawuła niezalogowany
13 godz. 35 min. temu
~~babcia napisał(a): to sa gnidy pisowskie

Droga redakcji! Tak stoicie na straży mowy nienawiści więc dlaczego pozwalacie na takie komentarze. To że jawnie sympatyzujecie z PO nie oznacza że nie macie obowiązku reagować!
~~Cynobrowy Szafirek niezalogowany
12 godz. 44 min. temu
Droga Brzoskwiniowa Tawuło - a niech komentują, niech się wypowiadają, niech obnażają swój brak kultury!
~~Ruski mir niezalogowany
12 godz. 42 min. temu
Pogoda i witek. Mafia piSS. W Legnicy macie pisowski pato-ciemnogród do straszenia ich imigrantami i Tuskiem.
~~Płowożółty Przegorzan niezalogowany
11 godz. 52 min. temu
Dziwna sytuacja PO twierdzi , że PiS to złodzieje - a na PO głosuje 90 % osadzonych w więzieniach. Ciekawe - dlaczego sympatyzują z PO a nie z PiS - em. Może swój ciągnie do swojego - na przykład Pan Giertych mógł by to wytłumaczyć - pewnie redakcja / o konotacji z PO / ma kontakt z posłem.
~~Pożółkła Kolczurka niezalogowany
11 godz. 48 min. temu
Szlak mnie trafia jak widze ta babe Witek
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza