Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Grzegorz Braun znowu szokuje: zdemolował wystawę w Sejmie – w Bolesławcu poparło go 5,23% wyborców
~~Piwna Jeżówka niezalogowany
3 godz. 56 min. temu
Braun usuń z rządu rudego bolszewików
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Marchewkowa Mahonia niezalogowany
3 godz. 43 min. temu
Dobrze że tylko 5,2%. Mniej niż jest przeciętnie gejów i lesbijek.
~~Uczciwy Karolek niezalogowany
3 godz. 41 min. temu
Tak jedziecie po Niemcach ...ki i brauniątka to spytajcie pana Czarnka to dawał ślub jego córce ? . Podpowiem niemiecki biskup, przyjaciel rodziny. Osobiście mi to nie przeszkadza a po II wojnie światowej to Niemcy nic mi nie zrobili, no może Kaczyńskiemu bo przy każdej kampanii wyborczej obrzydza naszych zachodnich sąsiadów i największego naszego partnera gospodarczego, jesteśmy na plusie. Natomiast krytykanci niech oddadzą Niemcom marki, euro i przestaną jeździć niemieckimi samochodami.

Zastosowana autokorekta

~~Iliowobłękitna Rzeżucha niezalogowany
3 godz. 33 min. temu
~~Piwna Jeżówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Iliowobłękitna Rzeżucha napisał(a): I pamiętajcie wszyscy zwolennicy niemieckiej okupacji że gdyby chcieli to w 2 dni by to zrobili.
Bez zbędnych gadek i teorii.
A póki co pies (kaczor na potrzeby władzy) ogonem macha a wy królika gonicie !
Bo nowy Piast z Czarnkien i Batyrem tak chcą :-)

Ruska Fajo dupowlazie capisz wyjeżdżaj już na szparagi tylko weź leki

Ty już po lekach i nawet nie capisz "
Pochłonął cię idiotyzm i kaczor prostaku :-)
~~Pąsowy Narcyz niezalogowany
3 godz. 24 min. temu
~~Butelkowa Kolkwicja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pomarańczowa Gailadia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Butelkowa Kolkwicja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ara napisał(a): Podoba mi się postawa p. Brauna. Jasna, wymowna.....Popieram.....Twardy facet,, broni swoich wartości nawet za cenę, jaką obecnie ponosi. Rządzącym tym krajem w rządzie życzę też takiej postawy

Czyli rozumiem, że jeśli będziesz przeciwko wartościom, które są dla mnie ważne to mam prawo zniszczyć coś co do Ciebie należy lub nawet Ci wpier**lić? bo ja przecież swoich wartości bronię

A jakie wy lewacy macie wartości?
Wy nie szanujecie nikogo ani niczego.
To że sobie doprawisz cycki albo doszyjesz uja to uprawnia cie żebyś innym właził na głowę i miał jakieś z tego powodu przywileje?
Polska to katolicyzm od tysiąclecia, to tradycja, honor i poszanowanie wiary naszych przodków.
Katolicyzm to przede wszystkim 10 przykazań, które mają Polaka uczynić lepszym dla siebie i dla innych.
Z wprowadzaniem demoralizujących treści do sejmu albo co gorzej do szkoły należy walczyć, bo ta walka jest dla dobra wszystkich.
To co robicie jest po prostu obrzydliwe.
Oby wiecej takich Braunów w polityce to może Polska nie przepadnie jak przepadła Francja, Niemcy czy Anglia.

Nie denerwuj się tak chłopczyku, bo ci żyłka pierdząca pęknie. Ja napisałem tylko, ze nie podoba mi się sposób działania tej ruskiej onucy Brauna, bo takie działania doprowadzą w końcu do tragedii. A ty pajacu wyskakujesz mi z jakimś lewactwem, gołymi cyckami, katolicyzmem, honorem no i indoktrynacją w szkołach. Odejdź chłopczyku od komputera, znajdź jakąś dziewczynę, a jak nie to zapłać za nią i spuść sobie z krzyża, od razu ciśnienie ci zejdzie i życie wyda przyjemniejsze. I wciąż nie odpowiedziałeś na moje pytanie - czy mam prawo ci przyj.bać albo zniszczyć np. samochód, bo wyznajesz inne wartości niż ja?

Wy lewacy chcielibyście takiego prawa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu