Zastosowana autokorekta
~~Piwna Jeżówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Iliowobłękitna Rzeżucha napisał(a): I pamiętajcie wszyscy zwolennicy niemieckiej okupacji że gdyby chcieli to w 2 dni by to zrobili.
Bez zbędnych gadek i teorii.
A póki co pies (kaczor na potrzeby władzy) ogonem macha a wy królika gonicie !
Bo nowy Piast z Czarnkien i Batyrem tak chcą :-)
Ruska Fajo dupowlazie capisz wyjeżdżaj już na szparagi tylko weź leki
~~Butelkowa Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowa Gailadia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Butelkowa Kolkwicja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ara napisał(a): Podoba mi się postawa p. Brauna. Jasna, wymowna.....Popieram.....Twardy facet,, broni swoich wartości nawet za cenę, jaką obecnie ponosi. Rządzącym tym krajem w rządzie życzę też takiej postawy
Czyli rozumiem, że jeśli będziesz przeciwko wartościom, które są dla mnie ważne to mam prawo zniszczyć coś co do Ciebie należy lub nawet Ci wpier**lić? bo ja przecież swoich wartości bronię
A jakie wy lewacy macie wartości?
Wy nie szanujecie nikogo ani niczego.
To że sobie doprawisz cycki albo doszyjesz uja to uprawnia cie żebyś innym właził na głowę i miał jakieś z tego powodu przywileje?
Polska to katolicyzm od tysiąclecia, to tradycja, honor i poszanowanie wiary naszych przodków.
Katolicyzm to przede wszystkim 10 przykazań, które mają Polaka uczynić lepszym dla siebie i dla innych.
Z wprowadzaniem demoralizujących treści do sejmu albo co gorzej do szkoły należy walczyć, bo ta walka jest dla dobra wszystkich.
To co robicie jest po prostu obrzydliwe.
Oby wiecej takich Braunów w polityce to może Polska nie przepadnie jak przepadła Francja, Niemcy czy Anglia.
Nie denerwuj się tak chłopczyku, bo ci żyłka pierdząca pęknie. Ja napisałem tylko, ze nie podoba mi się sposób działania tej ruskiej onucy Brauna, bo takie działania doprowadzą w końcu do tragedii. A ty pajacu wyskakujesz mi z jakimś lewactwem, gołymi cyckami, katolicyzmem, honorem no i indoktrynacją w szkołach. Odejdź chłopczyku od komputera, znajdź jakąś dziewczynę, a jak nie to zapłać za nią i spuść sobie z krzyża, od razu ciśnienie ci zejdzie i życie wyda przyjemniejsze. I wciąż nie odpowiedziałeś na moje pytanie - czy mam prawo ci przyj.bać albo zniszczyć np. samochód, bo wyznajesz inne wartości niż ja?
Wy lewacy chcielibyście takiego prawa.