Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Przewodnicząca Rady Miejskiej oraz burmistrz Nowogrodźca komentują wyniki referendum
~~Wet niezalogowany
17 czerwca 2025r. o 18:55
Ale jazda ktoś sie czuł niekonfortowo i Burmistrzyni oglasza iz byl obserwator.

Aska to jest kazdego prawo..rozumiec to Aska....

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarobrunatny Ubiorek niezalogowany
17 czerwca 2025r. o 19:03
~~Krzysztof napisał(a): Pan redaktor Bernard właśnie powinien mi lub nam wyjaśnić bo nie rozumiem co miała na myśli Pani burmistrz szczególnie ostatnie zdania. Jako specjalista od spraw gminnych i zagmatwanych jakieś konsekwencje jakieś zbiórki i obserwatorzy.

~~Krzysztof napisał(a): kieś zbiórki i obserwatorzy.

[Zrozum jest w dołku przegranym./c]
~~Piwna Fasola niezalogowany
17 czerwca 2025r. o 19:10
~~Migdałowa Miechunka]Jak Przewodnicząca Rady Miasta może dziękować za pozostanie w domu i nie braniu udziału w głosowaniu...???!!! Pani po tej wypowiedzi powinna natychmiast zostać odwołana z pełnionej funkcji...!!! ŻENADA...!!
Mamo ja wariat , dobrze że dziękuje ma ambicje.
~~Mahoniowa Liatra niezalogowany
17 czerwca 2025r. o 19:29
A niby dlaczego?
~~Rdzawa Tygrysówka niezalogowany
17 czerwca 2025r. o 19:55

~~Piwna Fasola napisał(a): ~~Migdałowa Miechunka]Jak Przewodnicząca Rady Miasta może dziękować za pozostanie w domu i nie braniu udziału w głosowaniu...???!!! Pani po tej wypowiedzi powinna natychmiast zostać odwołana z pełnionej funkcji...!!! ŻENADA...!!

A Burmistrz Jonna Świder ma jakąś obsesje na punkcie Relicha . To trzeba leczyc . Zamiast podziękować mieszkańcom za udział w referendum , przyznać się do błędyWyrazic trochę skruchy i chęć poprawy . Wyciągnięcie ręki do drugiej strony i chęć dialogu dla dobra gminy . To jak zwykle znalesc winnych i jechać po nich bo pani Joanna chyba niczego innego nie potrafi . Relich już ponad rok nie piastuje urzędu Burmistrza a ja mam wrazenie jakby on ciegle tu był !!!! Dla mnie to jest żenada
~~Rdzawa Tygrysówka niezalogowany
17 czerwca 2025r. o 20:11
~~Krzysztof napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mieszkańcy napisał(a): W imieniu mieszkańców Miasta i Gminy Nowogrodziec APELUJEMY do Rady Gminy o wsparcie i dobrą współpracę z myślą o dobrostanie nas mieszkańców jak to robi Pani Burmistrz ..Uniemożliwianie będzie świadectwem każdego Radnego ..można się z czymś nie zgadzać ale wspólne dobro jest najważniejsze dla nas mieszkańców i świadectwem dla innych

Proszę mówić za siebie jak mieszkaniec nie w liczbie mnogiej. Znowu ktoś mówi za ogół,wyjdzie to bokiem.

A kto jak nie pani wnioskodawczyni , robi i wypowiada sie za wszystkich
~~Pawi Chaber niezalogowany
17 czerwca 2025r. o 20:13
~~Piwna Fasola napisał(a): ~~Migdałowa Miechunka]Jak Przewodnicząca Rady Miasta może dziękować za pozostanie w domu i nie braniu udziału w głosowaniu...???!!! Pani po tej wypowiedzi powinna natychmiast zostać odwołana z pełnionej funkcji...!!! ŻENADA...!!

Faktycznie jesteś wariat ,jest to logiczne ,że jeśli nie chce odwołać się Rady to bojkotuje się referendum ,bo gdyby przyszło 2 tysiące obywateli więcej i zagłosowało za pozostawieniem rady to ta rada była by odwołana .
~~Z Milikowa niezalogowany
17 czerwca 2025r. o 20:15
Podziękujcie pani Tosi za takie świetne Dni Nowogrodźca Miasta i Gminy.
Wszystkie gminy z przytupem a młodzież u nas? Pani przewodnicząca znów zaorała młode pokolenie .
Dyrektor GCKiS wydała kasę na Sznabla gdzie widownia przyjechała z ościennych gmin a dla nas na dni gminy zostały ochłapy. Dziękujemy pani Tosiu . Będziemy pamiętać
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.