~~Krzysztof napisał(a): Pan redaktor Bernard właśnie powinien mi lub nam wyjaśnić bo nie rozumiem co miała na myśli Pani burmistrz szczególnie ostatnie zdania. Jako specjalista od spraw gminnych i zagmatwanych jakieś konsekwencje jakieś zbiórki i obserwatorzy.
~~Krzysztof napisał(a): kieś zbiórki i obserwatorzy.
~~Piwna Fasola napisał(a): ~~Migdałowa Miechunka]Jak Przewodnicząca Rady Miasta może dziękować za pozostanie w domu i nie braniu udziału w głosowaniu...???!!! Pani po tej wypowiedzi powinna natychmiast zostać odwołana z pełnionej funkcji...!!! ŻENADA...!!
Mamo ja wariat , dobrze że dziękuje ma ambicje.
~~Krzysztof napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkańcy napisał(a): W imieniu mieszkańców Miasta i Gminy Nowogrodziec APELUJEMY do Rady Gminy o wsparcie i dobrą współpracę z myślą o dobrostanie nas mieszkańców jak to robi Pani Burmistrz ..Uniemożliwianie będzie świadectwem każdego Radnego ..można się z czymś nie zgadzać ale wspólne dobro jest najważniejsze dla nas mieszkańców i świadectwem dla innych
Proszę mówić za siebie jak mieszkaniec nie w liczbie mnogiej. Znowu ktoś mówi za ogół,wyjdzie to bokiem.
~~Piwna Fasola napisał(a): ~~Migdałowa Miechunka]Jak Przewodnicząca Rady Miasta może dziękować za pozostanie w domu i nie braniu udziału w głosowaniu...???!!! Pani po tej wypowiedzi powinna natychmiast zostać odwołana z pełnionej funkcji...!!! ŻENADA...!!
Mamo ja wariat , dobrze że dziękuje ma ambicje.