Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Będzie można legalnie jeść mięso w piątek, 20 czerwca 2025r. Jest zgoda biskupa legnickiego!
~~666 niezalogowany
9 godz. 7 min. temu
Bu ha ha, poważnie mogę zjeść mięso w piątek?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Edek z krainy kredek niezalogowany
8 godz. 25 min. temu
ja udzielam Anżejowi rozgrzeszenia
~~Ciemnopopielaty Zimowit niezalogowany
8 godz. 20 min. temu
Naprawdę myślicie że ludzie potrzebują zgody Biskupa na piątek nawet ci wierzący, mają go gdzieś. Niech się zajmie parafią w " Kohlfurcie" i. Miejscowym Pastorem a nie głupotami.
~~Płomiennoruda Tawuła niezalogowany
7 godz. 35 min. temu
No właśnie, to oni niech sobie zrobią post od szturmowania tylnej bramy berłem :-D
~~Brązowożółty Złotlin niezalogowany
7 godz. 30 min. temu
Popatrzcie na brzuchy biskupów. Czy to jest przykład postu? Bo raczej nie od czereśni.
~~Rdzawobrązowy Rumianek niezalogowany
7 godz. 10 min. temu
~~Płomiennoruda Tawuła napisał(a): No właśnie, to oni niech sobie zrobią post od szturmowania tylnej bramy berłem :-D

I TO moze byc dobre dla biskupa - to podwazasz jego wiarygodnosc w oczach wiernych
~~Ołowiany Len niezalogowany
7 godz. 5 min. temu
No dziękuję ci laskawco. Nawet się popłakałem jaki dobry pan.
~~Jasnoniebieska Dynia niezalogowany
5 godz. 37 min. temu
Ta zgoda zmieniła moje życie! Jakis stary zboczeniec pozwolił mi jeść mięso...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza