Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Skuter to nie zabawka! Nieletni ranni w wypadku w Zebrzydowej – lądował śmigłowiec LPR
~~Dyziol niezalogowany
7 godz. 8 min. temu
Niestety ale kierowca powinien mieć chyba prawo jazdy bo ten skuter to nie 50ccm tylko 200 ccm . Wypadek w jego przypadku to była tylko kwestia czasu . Powinien się cieszyć że nie zabił kolegi którego wiózł ani innego uczestnika drogi publicznej . Moim zdaniem małolat powinien ponieść konsekwencje tego co zrobił . Dostać zakaz później drugi trzeci i czwarty . Znając życie i tak nic mu nie zrobią cierpieć będzie tylko rodzina jego lub jego ofiary ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Egzekutor Baranów niezalogowany
5 godz. 26 min. temu
W takim wieku to ja dupy wyrywałem na dyskotekach, a te gówniarze się rozpierdalają na prostej drodze 10km/h
~~Pies Spawacz niezalogowany
5 godz. 22 min. temu
Zdrowia pasażerowi
~~Bladoróżowa Dalia niezalogowany
5 godz. 21 min. temu
~~Egzekutor Baranów napisał(a): W takim wieku to ja dupy wyrywałem na dyskotekach, a te gówniarze się rozpierdalają na prostej drodze 10km/h

Znając jednego z nich wątpię, że był trzeźwy.
Aż dziwne, że do tej pory jeszcze w poprawczaku nie jest. Niech się chłopaczyna cieszy, że kolegi nie zabił i niech się modli by kolega kaleką nie został. Mam nadzieję, że się wreszcie ogarnie i siądzie na tyłku. Jeszcze jeden jest taki ancymon niepełnoletni na wsi, który jeździ bez prawka autem po %%, ale rodzice nic złego w tym nie widzą dopóki coś się nie stanie. No chyba, że po wypadku swojego kolegi się opamięta i się uspokoi.
~~Egzekutor Baranów niezalogowany
5 godz. 14 min. temu
~~Bladoróżowa Dalia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Egzekutor Baranów napisał(a): W takim wieku to ja dupy wyrywałem na dyskotekach, a te gówniarze się rozpierdalają na prostej drodze 10km/h

Znając jednego z nich wątpię, że był trzeźwy.
Aż dziwne, że do tej pory jeszcze w poprawczaku nie jest. Niech się chłopaczyna cieszy, że kolegi nie zabił i niech się modli by kolega kaleką nie został. Mam nadzieję, że się wreszcie ogarnie i siądzie na tyłku. Jeszcze jeden jest taki ancymon niepełnoletni na wsi, który jeździ bez prawka autem po %%, ale rodzice nic złego w tym nie widzą dopóki coś się nie stanie. No chyba, że po wypadku swojego kolegi się opamięta i się uspokoi.

bardzo się ciesze że nic złego się nie stało. I mam nadzieję że zrozumieją swoją głupotę
~~Turkusowa Inkarwilla niezalogowany
1 godz. 18 min. temu
Powinien się połamać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza