~~Szkarłatnoczerwona Begonia napisał(a): Tusk raz powiedział prawdę. W rozmowie z Giertychem mówił cytuje"Ja niemiec mam Ciebie uczyć ".Taśmy rozmow opublikowała telewizja Polska.
~~TWOskar napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnozielona Lobelia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szkarłatnoczerwona Begonia napisał(a): Tusk raz powiedział prawdę. W rozmowie z Giertychem mówił cytuje"Ja niemiec mam Ciebie uczyć ".Taśmy rozmow opublikowała telewizja Polska.
Jeśli pisowski ściek TV Republika to Telewizja Polska, to Rydzyk jest idealnym kandydatem na Papieża. W internecie aż huczy o Tusku dziadku epoki postkomuny.Jestem zwolennikiem Konfederacji a nie Pisu.Tym Pisem niedługo się udlawicie bo tylko od was słyszę PIS, PIS ,PIS,PIS prwie od 2 lat nie rządzi.Rzadzi zdrajca Tusk .
Niech żyje Konfederusja!!!
~~ napisał(a): A TY UKRAIŃSKA ONUCO CO TU JESZCZE ROBISZ? A POSZEDŁ TY NA UJ BANDERSYNIE
~~Kalinowykardynalska Miechunka napisał(a):Tusk został zwerbowany w 1984 roku przez niemieckie służby Stasi w Gdańsku.Opisuje ten fakt Wojciech Sumlinski w swojej książce pod tyt.Niebezpieczne zwiazki Donalda Tuska.Babcia Tuska i mama były Niemkami i to są fakty a nie sarkazm.Pelowcy starają się zdrajce bronić ale ten fakt nie jest do obrony.Ktoś napisał: ~~Szkarłatnoczerwona Begonia napisał(a): Tusk raz powiedział prawdę. W rozmowie z Giertychem mówił cytuje"Ja niemiec mam Ciebie uczyć ".Taśmy rozmow opublikowała telewizja Polska.
jest coś takiego jak sarkazm ,znane zjawisko jak widać nie dla wszystkich