Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Plac zabaw czy wybieg dla psów?
~~Ciemnopomarańczowa Imperata niezalogowany
przedwczoraj o 17:10
Dobrze wiedzieć. Chodzę tam z swoim małym dzieciakiem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Dyniowa Inkarwilla niezalogowany
przedwczoraj o 17:15
~~Różowofioletowa Jodła napisał(a): Psiarzy co nie sprzątają po swoich pupilkach powinno się karać solidnym gumowaniem

Tatuś to pewnie w MO służył .
~~U 61 RC niezalogowany
przedwczoraj o 19:08
Odstrzel to sobie flecie mózg powinienem dlaciebie braku napisać musk a po co Pan Bóg stworzył psa odpowiedź i nie pij ja bOli myśl bo widzę że nie myślisz samodzielnie po co
~~Ciemnopopielata Tygrysówka niezalogowany
przedwczoraj o 19:17
~~Forest napisał(a): Frajerstwo z tymi kundlami pcha się na chama wszędzie do restauracji siersciucha biorą smrody karać tepic

Sam się wytep, zanim napiszesz to pomysł bezduchu
~~Zielonkawobrązowy Suchodrzew niezalogowany
przedwczoraj o 19:34
Mi pod garażem ...ł pies sąsiada. Zwracałem mu kilkakrotnie uwagę -bez skutku.Wreszcie wziąłem gówna na łopatę i założyłem onemu na kłódkę jego garaż.Pomagło.

Zastosowana autokorekta

~~Błękitna Daglezja niezalogowany
przedwczoraj o 20:26
~~Ciemnopopielata Tygrysówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Forest napisał(a): Frajerstwo z tymi kundlami pcha się na chama wszędzie do restauracji siersciucha biorą smrody karać tepic

Knurze idź przewietrz łeb siersciuchu
~~Ciemnopopielata Tygrysówka niezalogowany
przedwczoraj o 20:47
~~Błękitna Daglezja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielata Tygrysówka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Forest napisał(a): Frajerstwo z tymi kundlami pcha się na chama wszędzie do restauracji siersciucha biorą smrody karać tepic

Knurze idź przewietrz łeb siersciuchu

Zenada, kto to pisze? Wygląda na strasznego prymitywa
~~Bananowy Bodziszek niezalogowany
przedwczoraj o 20:48
Straży miejskiej nie zobaczycie bo sadzawki pilnuja
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza