Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dziś kolejna sesja Rady Miejskiej w Nowogrodźcu. Czy tym razem obejdzie się bez awantur?
~~Robert niezalogowany
wczoraj o 15:26
~~qwerty napisał(a): Po Zebrzydowej chodzą kobiety i zbierają podpisy odnośnie budowy Ośrodka Zdrowia wszyscy mieszkańcy podpisują listy dwoma rękami ,tylko ja mam pytanie czy to nie powinna robić radna Jańcowa jako jak ktoś napisał jedyna przedstawicielka ,mieszkańcy odnoszą się co do tej bezradnej bardzo negatywnie i uważają że powinna zostać odwołana ,co do rozmów mieszkańców to ludzie mówią krótko Relich był złym burmistrzem ale Świdrowa jest nie lepsza .Nic się nie dzieje ,brak chodnika ,oświetlenia ,ludziom kanalizacja wybija w mieszkaniach .

Powtarzam to już n-ty raz , gdy niebawem powrócę , razem z Antosią zbudujemy w każdej wsi szpital, odetkamy zatkane przez świder , wszystkie rury kanalizacyjne . Wybudujemy chodniki a lamp postawimy tyle , że w nocy będzie widno jak w dzień.

Cierpliwości.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~brygada RR niezalogowany
wczoraj o 15:56
~~Robert napisał(a):
Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): Po Zebrzydowej chodzą kobiety i zbierają podpisy odnośnie budowy Ośrodka Zdrowia wszyscy mieszkańcy podpisują listy dwoma rękami ,tylko ja mam pytanie czy to nie powinna robić radna Jańcowa jako jak ktoś napisał jedyna przedstawicielka ,mieszkańcy odnoszą się co do tej bezradnej bardzo negatywnie i uważają że powinna zostać odwołana ,co do rozmów mieszkańców to ludzie mówią krótko Relich był złym burmistrzem ale Świdrowa jest nie lepsza .Nic się nie dzieje ,brak chodnika ,oświetlenia ,ludziom kanalizacja wybija w mieszkaniach .

Powtarzam to już n-ty raz , gdy niebawem powrócę , razem z Antosią zbudujemy w każdej wsi szpital, odetkamy zatkane przez świder , wszystkie rury kanalizacyjne . Wybudujemy chodniki a lamp postawimy tyle , że w nocy będzie widno jak w dzień.

Cierpliwości.

Ty darmozjadzie już tu nie wracaj ,miałeś 20 lat na budowę chodników i szpitali ,ale lecz się. To samo zrobi Świdrowa co ty zrobiłeś ,jednym nabić drugim wystrzelić !
~~ha ha niezalogowany
wczoraj o 16:04
~~Szkarłatnoczerwony Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~mieszkaniec napisał(a): Mnie nie interesują wojenki między Świdrową a radnymi ,mnie interesuje dobro mieszkańców i apeluję do tej miernej radnej z Zebrzydowej Jańcowej ,żeby zrezygnowała z funkcji radnej i sołtyski ponieważ szkodzi mieszkańcom Zebrzydowej i okolic .Zamiast chodzić po wiosce i zbierać podpisy o budowę Ośrodka Zdrowia to jeszcze to bojkotuje ,ludzie wzięli sprawy w swoje ręce i zbierają podpisy w sprawie budowy Ośrodka .Jańcowa kończ i oszczędź sobie wstydu ,bo wywiozą cię na taczkach .
Ty od Jańcowej wara bo ją nie wybierałeś . A Świdrowa chce postawić baraki i zrobić ośrodki zdrowia ? niech to zrobi u siebie na posesji i za swoją kasę . Są ośrodki dobre namiotów nam nie potrzeba .

Od Jańcowej wara fajnie bucu napisałeś ,taką Jańcową to ja mam w 4 literach ,człowiek ze Wsi wyjdzie ale Wieś z człowieka już nie ,weźta ,dejta mata .
~~Szkarłatnoczerwony Jaśminowiec niezalogowany
wczoraj o 17:21
~~ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szkarłatnoczerwony Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~mieszkaniec napisał(a): Mnie nie interesują wojenki między Świdrową a radnymi ,mnie interesuje dobro mieszkańców i apeluję do tej miernej radnej z Zebrzydowej Jańcowej ,żeby zrezygnowała z funkcji radnej i sołtyski ponieważ szkodzi mieszkańcom Zebrzydowej i okolic .Zamiast chodzić po wiosce i zbierać podpisy o budowę Ośrodka Zdrowia to jeszcze to bojkotuje ,ludzie wzięli sprawy w swoje ręce i zbierają podpisy w sprawie budowy Ośrodka .Jańcowa kończ i oszczędź sobie wstydu ,bo wywiozą cię na taczkach .
Ty od Jańcowej wara bo ją nie wybierałeś . A Świdrowa chce postawić baraki i zrobić ośrodki zdrowia ? niech to zrobi u siebie na posesji i za swoją kasę . Są ośrodki dobre namiotów nam nie potrzeba .

Od Jańcowej wara fajnie bucu napisałeś ,taką Jańcową to ja mam w 4 literach ,człowiek ze Wsi wyjdzie ale Wieś z człowieka już nie ,weźta ,dejta mata .
A tobie słoma z butów wystaje , szlak cię trafia , że to ona a nie ty ma funkcję . Wasza podłość nie zna granic , nie pasował wam Skóra , teraz radna . Znam kobietę od lat nigdy nie słyszałam takich słów o których tu piszesz Świdrowa do roboty a nie ciągle zbieranie podpisów . Podpisy zebrać i odwołać Świdrową .
wczoraj o 17:34
~~brygada RR napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Robert napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): Po Zebrzydowej chodzą kobiety i zbierają podpisy odnośnie budowy Ośrodka Zdrowia wszyscy mieszkańcy podpisują listy dwoma rękami ,tylko ja mam pytanie czy to nie powinna robić radna Jańcowa jako jak ktoś napisał jedyna przedstawicielka ,mieszkańcy odnoszą się co do tej bezradnej bardzo negatywnie i uważają że powinna zostać odwołana ,co do rozmów mieszkańców to ludzie mówią krótko Relich był złym burmistrzem ale Świdrowa jest nie lepsza .Nic się nie dzieje ,brak chodnika ,oświetlenia ,ludziom kanalizacja wybija w mieszkaniach .

Cierpliwości.
Ty darmozjadzie już tu nie wracaj ,miałeś 20 lat na budowę chodników i szpitali ,ale lecz się. To samo zrobi Świdrowa co ty zrobiłeś ,jednym nabić drugim wystrzelić !
A co ci zjadł , że tak plujesz ?
~~xyz niezalogowany
wczoraj o 17:44
Ktoś napisał: ~~brygada RR napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Robert napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): Po Zebrzydowej chodzą kobiety i zbierają podpisy odnośnie budowy Ośrodka Zdrowia wszyscy mieszkańcy podpisują listy dwoma rękami ,tylko ja mam pytanie czy to nie powinna robić radna Jańcowa jako jak ktoś napisał jedyna przedstawicielka ,mieszkańcy odnoszą się co do tej bezradnej bardzo negatywnie i uważają że powinna zostać odwołana ,co do rozmów mieszkańców to ludzie mówią krótko Relich był złym burmistrzem ale Świdrowa jest nie lepsza .Nic się nie dzieje ,brak chodnika ,oświetlenia ,ludziom kanalizacja wybija w mieszkaniach .

Cierpliwości.

Zdrowie durna szmato !
~~biedna gmina niezalogowany
wczoraj o 17:51
Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szkarłatnoczerwony Jaśminowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~mieszkaniec napisał(a): Mnie nie interesują wojenki między Świdrową a radnymi ,mnie interesuje dobro mieszkańców i apeluję do tej miernej radnej z Zebrzydowej Jańcowej ,żeby zrezygnowała z funkcji radnej i sołtyski ponieważ szkodzi mieszkańcom Zebrzydowej i okolic .Zamiast chodzić po wiosce i zbierać podpisy o budowę Ośrodka Zdrowia to jeszcze to bojkotuje ,ludzie wzięli sprawy w swoje ręce i zbierają podpisy w sprawie budowy Ośrodka .Jańcowa kończ i oszczędź sobie wstydu ,bo wywiozą cię na taczkach .

A tobie słoma z butów wystaje , szlak cię trafia , że to ona a nie ty ma funkcję . Wasza podłość nie zna granic , nie pasował wam Skóra , teraz radna . Znam kobietę od lat nigdy nie słyszałam takich słów o których tu piszesz Świdrowa do roboty a nie ciągle zbieranie podpisów . Podpisy zebrać i odwołać Świdrową .

Przejdź się po Zebrzydowej i porozmawiaj z mieszkańcami ,moja znajoma chodzi z tymi listami i opowiada jak ludzie mocno się zawiedli na tej Jańcowej .ludzie ją wybrali nie po to żeby lizała dupę Relichowi tylko, żeby współpracowała z nowym burmistrzem dla dobra społeczności .
wczoraj o 18:08
~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szkarłatnoczerwony Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~brygada RR napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Robert napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): Po Zebrzydowej chodzą kobiety i zbierają podpisy odnośnie budowy Ośrodka Zdrowia wszyscy mieszkańcy podpisują listy dwoma rękami ,tylko ja mam pytanie czy to nie powinna robić radna Jańcowa jako jak ktoś napisał jedyna przedstawicielka ,mieszkańcy odnoszą się co do tej bezradnej bardzo negatywnie i uważają że powinna zostać odwołana ,co do rozmów mieszkańców to ludzie mówią krótko Relich był złym burmistrzem ale Świdrowa jest nie lepsza .Nic się nie dzieje ,brak chodnika ,oświetlenia ,ludziom kanalizacja wybija w mieszkaniach .

Cierpliwości.
Zdrowie durna szmato !
Takiej szmacie jak ty to zdrowie nie potrzebne , podły gamoniu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza