Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W piątek protest pracowników Zakładów Ceramicznych "Bolesławiec"
~~Płowy Czyściec niezalogowany
przedwczoraj o 22:48
~~Leo napisał(a): Państwo powinno sprawnie zarządzać służbą zdrowia, armią, edukacją, infrastrukturą, a nie produkować ceramikę. Zakład powinien zostać sprywatyzowany i działać na wolnorynkowych zasadach.

Ale wtedy prywaciarz szybko zrobi porządek ze związkami xd
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~OP niezalogowany
wczoraj o 4:18
Nie bać tyfusska i PO bo to niemieckie zło
~~Żółtoruda Jasnota niezalogowany
wczoraj o 6:51
Polskie stare nowe orły wychodzą na drugą połowę przegranego meczu. A gliną powinny się zajmować firmy prywatne.
~~Purpurowa Lnica niezalogowany
wczoraj o 9:06
~~OP napisał(a): Nie bać tyfusska i PO bo to niemieckie zło

Tak racja jestem za tym aby zabronić Polakom-patriotom pracy w Niemczech. Ustawowo
~~Pracownik niezalogowany
21 godz. 37 min. temu
Niech związkowa się pochwali co do tej pory pracownicy zyskali dzięki niej bo odkąd jest to tylko załatwia zakazy i zabieranie naszych pieniędzy bo wszystko robi pod jedna grupę ludzi. Mam wrażenie że wszystko robi byle zrobić na złość prezesowi a nie dobrze pracownikom
~~Marek niezalogowany
10 godz. 43 min. temu
Jest mi bardzo przykro walczcie o swoje !!! Zadzwońcie do śmiesznego rezydenta anzeja może coś pomoże
~~Indygowy Powojnik niezalogowany
2 godz. 34 min. temu
Ja na dzisiaj wzięłam urlop a kilkadziesiąt moich koleżanek malarek wcześniej wychodzi z pracy żeby związkowa nas nie ścigała do pikiety.
Związkowa chce załatwiać swoje prywatne wojny rękami malarek.
~~Dyniowa Inkarwilla niezalogowany
2 godz. 15 min. temu
Kiedy w ZC rządzi prezes z nadania PO , to platfusy plują pracowników. Gdyby prezes był z PiS to by tych pracowników bronili... Taka właśnie jest partia oszustów.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza