~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a): Kiedy w ZC rządzi prezes z nadania PO , to platfusy plują pracowników. Gdyby prezes był z PiS to by tych pracowników bronili... Taka właśnie jest partia oszustów.
~~Indygowy Powojnik napisał(a): Ja na dzisiaj wzięłam urlop a kilkadziesiąt moich koleżanek malarek wcześniej wychodzi z pracy żeby związkowa nas nie ścigała do pikiety.
Związkowa chce załatwiać swoje prywatne wojny rękami malarek.
~~Knb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Indygowy Powojnik napisał(a): Ja na dzisiaj wzięłam urlop a kilkadziesiąt moich koleżanek malarek wcześniej wychodzi z pracy żeby związkowa nas nie ścigała do pikiety.
To nie możecie tego powiedzieć wprost w oczy musicie uciekać.....????? Dorośli ludzie...??? Trochę to śmieszne tłumaczenie . Chcesz to idziesz nie to nie i jako dorosła świadoma osoba wypowiadasz się w temacie i tyle. Co głowę wam ktoś za to urwie jak nie weźmiec~~Knb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Indygowy Powojnik napisał(a): Ja na dzisiaj wzięłam urlop a kilkadziesiąt moich koleżanek malarek wcześniej wychodzi z pracy żeby związkowa nas nie ścigała do pikiety.
To nie możecie tego powiedzieć wprost w oczy musicie uciekać.....????? Dorośli ludzie...??? Trochę to śmieszne tłumaczenie . Chcesz to idziesz nie to nie i jako dorosła świadoma osoba wypowiadasz się w temacie i tyle. Co głowę wam ktoś za to urwie jak nie weźmiecie udziału?..
Takie czasy ORZEŁ w necie PICZKA w świecie.
~~Herbaciany Rannik napisał(a): Przewodnicząca zablokowała właśnie wypłatę świadczeń socjalnych pod gruszą.
Zajmuje się teraz pikietą i nie ma czasu.
A przecież mogła podpisać nowy regulamin i miałybyśmy pieniądze już w sierpniu, tak jak prosił zarząd.
Ale nie, ona woli swoje prywatne wojenki z prezesami a dobro pracowników ma głęboko w d..pie.
~~Syrenka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Herbaciany Rannik napisał(a): Przewodnicząca zablokowała właśnie wypłatę świadczeń socjalnych pod gruszą.
Zajmuje się teraz pikietą i nie ma czasu.
A przecież mogła podpisać nowy regulamin i miałybyśmy pieniądze już w sierpniu, tak jak prosił zarząd.
Ale nie, ona woli swoje prywatne wojenki z prezesami a dobro pracowników ma głęboko w d..pie.
Widzę że ty robisz bardzo dużo dla pracowników tym lizaniem czterech liter Zarzadowi. Trudno zrozumieć o co wam tak naprawę chodzi.
Zastosowana autokorekta