~~Żółtobrunatna Leszczyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ceglana Dąbrówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Przypmnienie napisał(a): Co niektórym należy przypomnieć, że nad Nowych Paktem Migracyjnym pracowano w latach 2020 - 23 i to rząd Morawieckiego zgodził się że w głosowaniu nad nim nie musi być jednomyślność a tylko większość. Przypomnę, że w 2024 r. przeciwko zagłosowały rządy Węgier, Słowacji i Polski / Orban, Tico i Tusk /. Co do kopalni Turów to przypomnę słynne już Kamienie Milowe też Morawieckiego, w których to chciał być bardziej ,, papieski od papieża " i zobowiązał się do zamknięcia kopalni Turów do 2026r. . Podstawowe pytanie gdzie wtedy były bandy zadymiarzy politycznych Bąka i innych obrońców.
PiS kało jeden ch... I jedno zło.
Nie znam rządu w Polsce który dałby o interesy Polski i Polaków.
Jedni sprzedają wizy drudzy kolaboruja z Niemcami w zwożeniu do Polski najgorszego elementu którego chcą się Niemcy pozbyć. I jeszcze kwiczą że ktoś im w tym przeszkadza.
Słownik też ci rządy ukradły kaleko umysłowa ?
Spadaj kałowski śmieciu.
Matkę pozdrów ode mnie, nie zarobi i zmoknie dzisiaj .
~~ napisał(a): Jak podaje BBC, wśród zagranicznych przestępców przebywających na wolności najwięcej jest obywateli Albanii, Rumunii i POLSKI!!
~~Bolesławianin napisał(a): No i słusznie chamie jeden. Teraz będziesz pluł z ukrycia bo walisz na odległość odorem skunksa.
Ja napisałem tylko że że jesteś starym tetrykiem bo jest to fakt zauważalny . Ty wiejski chamie od razu wyzwałeś mnie od ,,gnojków''
Tobie brak rozsądku i oceny słów a zwłaszcza ich ważenia. Jakim cudem jeszcze cię tu za te wyzwiska tolerują nie wiem.