Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki zaprzysiężony na Prezydenta RP
~~Jasiu niezalogowany
19 godz. 25 min. temu
Myśl co piszesz . Nie znam polityka nazywającego się Berlin.
Taka bzdura to tylko w twojej pustej głowie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec niezalogowany
19 godz. 21 min. temu
Ello, uśmiechnijcie się brygada! coście tacy smutni? :)
~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec niezalogowany
19 godz. 20 min. temu
~~Niebieskawozielona Jagoda napisał(a): Alfons I , błazen nadworny zaprzyjaźniony.

A wiesz że teraz za takie coś możesz pierdzieć w pasiaki?
~~Jasio niezalogowany
19 godz. 4 min. temu
Ja piszę otwarcie o Karolku że to kryptofaszol.
~~Niebieskawozielona Jagoda niezalogowany
19 godz. 3 min. temu
~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niebieskawozielona Jagoda napisał(a): Alfons I , błazen nadworny zaprzyjaźniony.

A wiesz że teraz za takie coś możesz pierdzieć w pasiaki?

Nie bo ustępujący błazen zabetonował ustawę o mowie nienawiści.
~~Fur Deutschland Dla Niemców niezalogowany
19 godz. 1 min. temu
No to mamy POmyleni prezydenta Polaka na dwie kadencje.
~~Jasio niezalogowany
19 godz. 0 min. temu
Piotr Kandyba - Poseł na Sejm RP
1 godz.
·
Dziś nie będzie mnie na zaprzysiężeniu - dlaczego?
Widzę nie tylko Prezydenta, ale przede wszystkim człowieka, za którym ciągnie się szereg niedomówień w wątpliwych moralnie kwestiach:
1. Wyłudzenie mieszkania od starszego, schorowanego człowieka…
2. Pomaganie w nierządzie i czerpanie z tego korzyści…
3. Bezpłatne korzystanie z apartamentu hotelowego zwanego „Statkiem miłości”…
4. Tajemnicza wizyta w Moskwie w 2018r…
5. Podżeganie do nienawiści w świętym miejscu - na Jasnej Górze…
Nie podobają mi się wypowiedzi pana Nawrockiego i członków jego świty, pełne pychy, nienawiści i cwaniactwa…Jest w nich dużo złej energii i dzielenia naszego Narodu!
Poza tym, zadaję sobie pytania, tak jak wielu z Was, na które nie ma odpowiedzi…
- Czy wskazane już nieprawidłowości w liczeniu głosów, gdyby potwierdziły się w całym kraju, zmieniłyby wynik wyborów?
- Dlaczego Marszałek Holownia nie chciał się o tym przekonać i dlaczego potajemnie spotykał się w nocy z Kaczyńskim?
- Czy "szlachetne współzawodnictwo kiboli” z gołymi pięściami w lesie, to faktycznie jest kompetencja, której oczekujemy od Głowy Państwa?
Wątpliwości jest zbyt dużo - dlatego dziś NIE będę uczestniczył w ceremonii zaprzysiężenia, wybiorę to, co jest dla mnie najważniejsze - kontakt z Wami, spotkania w terenie, wizyty w samorządach.
Zaprzysiężenie - choć jako ceremonia, jest czymś wyjątkowym, w czym warto byłoby uczestniczyć - odbędzie się tak czy owak, bez mojego udziału.
Proszę uszanujcie moją decyzję. Nie jestem bohaterem, nie jestem też tchórzem - moje sumienie i polskie serducho nie pozwalają mi legitymizować wątpliwej moralnie postaci…
… tak bardzo bym pragnął, abym się w przyszłości „pozytywnie zawiódł” i oby p. Nawrocki okazał się przyzwoitym człowiekiem i prezydentem wszystkich Polek i Polaków - na ten czas nadziei nie mam…
~~Złotobrązowa Robinia niezalogowany
18 godz. 59 min. temu
Rodzina Adamsów na salonach

Ani duda nie był,ani ten nie będzie prezydentem moim,mojej rodziny i moich znajomych
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza