~~dasdasd napisał(a): mycie szwabom spoconych jaj i o...nych analów ! Takie są realia a polaczki ooo euro euro... i przyjadą do domu... on wielki Pan myje starych capów ! hahahahahahahahaZastosowana autokorekta
~~kryptonim szef napisał(a): Inaczej byś tu piał gdyby twoja przywiozła ci do domu ze dwa ,trzy tysiące euro.
Ale jednocześnie nie przeszkadza ci jeśli pracuje gdzieś w pakowalni czy jednej z bolesławieckich pralni a tam szef ją ''dyma'' na kasę i to w marnych złotówkach.
~~Łososiowa Hutujnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~kryptonim szef napisał(a): Inaczej byś tu piał gdyby twoja przywiozła ci do domu ze dwa ,trzy tysiące euro.
Ale jednocześnie nie przeszkadza ci jeśli pracuje gdzieś w pakowalni czy jednej z bolesławieckich pralni a tam szef ją ''dyma'' na kasę i to w marnych złotówkach.
Na ciul mi te dwa tysiące euro ? jak jej nie ma w domu dwa miesiące . Zamiast z rodziną to myje dupy gebelsom i też ją dymają bez ubezpieczenia , bez zusu
~~do wyżej napisał(a):Ktoś napisał: ~~Łososiowa Hutujnia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~kryptonim szef napisał(a): Inaczej byś tu piał gdyby twoja przywiozła ci do domu ze dwa ,trzy tysiące euro.
Na ciul mi te dwa tysiące euro ? jak jej nie ma w domu dwa miesiące . Zamiast z rodziną to myje dupy gebelsom i też ją dymają bez ubezpieczenia , bez zusu
Jakbyś się uczył , to byś zarobił na rodzinę niemoto.
Ja się uczyłem i moja nigdy nie była i nie będzie robić na Niemców . Inni jak by potrafili zarobić na rodzinę to ich kobieta by się nie poniżała .