Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dlaczego praca opiekunki w Niemczech to coraz częstszy wybór dla mieszkanek powiatu bolesławieckiego?
~~ niezalogowany
11 sierpnia 2025r. o 19:17
Przykład?
Pogoda. Beztalencie ale wierne i posłuszne partii
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Woskowożółta Jodła niezalogowany
11 sierpnia 2025r. o 19:18
Bunzlauerbeobahter i takie pytania?
~~Łososiowa Hutujnia niezalogowany
11 sierpnia 2025r. o 19:32
~~dasdasd napisał(a): mycie szwabom spoconych jaj i o...nych analów ! Takie są realia a polaczki ooo euro euro... i przyjadą do domu... on wielki Pan myje starych capów ! hahahahahahahahaZastosowana autokorekta

Prawda Niemcom myją wszystko , gotują i są poniżane , ale pracują za euro jakie to podłe że liczy się tylko kasa . Ja z taką kobietą nigdy bym nie był , bo brzydził bym się nią . Skromnie ale u siebie . Takie kobiety nic nie są warte , bo same się upodlają .
~~Szaroniebieska Sasanka niezalogowany
11 sierpnia 2025r. o 20:01
matka mojej synowej(podstawowe ) -sprzątaczka z zawodu, jeżdzi do gebelsowa i robi to o czym piszecie (mycie dup itp.... ). Zarabia-jak mówi-Jełro !!. Z nami teściami ,-synowa- nie rozmawia ,bo mamusia zarabia Jęłro i pracuje w Niemczech ,a my mamy tylko polskie złoty !!
~~kryptonim szef niezalogowany
11 sierpnia 2025r. o 20:04
Inaczej byś tu piał gdyby twoja przywiozła ci do domu ze dwa ,trzy tysiące euro.
Ale jednocześnie nie przeszkadza ci jeśli pracuje gdzieś w pakowalni czy jednej z bolesławieckich pralni a tam szef ją ''dyma'' na kasę i to w marnych złotówkach.
11 sierpnia 2025r. o 20:15
~~kryptonim szef napisał(a): Inaczej byś tu piał gdyby twoja przywiozła ci do domu ze dwa ,trzy tysiące euro.
Ale jednocześnie nie przeszkadza ci jeśli pracuje gdzieś w pakowalni czy jednej z bolesławieckich pralni a tam szef ją ''dyma'' na kasę i to w marnych złotówkach.

Na ciul mi te dwa tysiące euro ? jak jej nie ma w domu dwa miesiące . Zamiast z rodziną to myje dupy gebelsom i też ją dymają bez ubezpieczenia , bez zusu
~~do wyżej niezalogowany
11 sierpnia 2025r. o 20:18
~~Łososiowa Hutujnia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~kryptonim szef napisał(a): Inaczej byś tu piał gdyby twoja przywiozła ci do domu ze dwa ,trzy tysiące euro.

Na ciul mi te dwa tysiące euro ? jak jej nie ma w domu dwa miesiące . Zamiast z rodziną to myje dupy gebelsom i też ją dymają bez ubezpieczenia , bez zusu

Jakbyś się uczył , to byś zarobił na rodzinę niemoto.
11 sierpnia 2025r. o 20:22
~~do wyżej napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Łososiowa Hutujnia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~kryptonim szef napisał(a): Inaczej byś tu piał gdyby twoja przywiozła ci do domu ze dwa ,trzy tysiące euro.

Jakbyś się uczył , to byś zarobił na rodzinę niemoto.

Ja się uczyłem i moja nigdy nie była i nie będzie robić na Niemców . Inni jak by potrafili zarobić na rodzinę to ich kobieta by się nie poniżała .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza