Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Moje życie to ceramika – rozmowa z mistrzynią bolesławieckiego rękodzieła
~~Gołębi Barwinek niezalogowany
przedwczoraj o 21:09
~~Ołowianoszary Kuklik napisał(a): Wiecie dlaczego Rusiecka wjechała tutaj z tymi swoimi bajeczkami?
Bo Danusia to jedyny mistrz, który się nie patyczkuje z Rusiecką jak przychodzi do nas na malarnie i prowadzi agitację związkową w godzinach pracy. Inne panie się boją, a Danusia ją goni aby nie przeszkadzała.
Rusiecka nie może tego ścierpieć, że ktoś ją traktuje jak związkowca, a nie jak królową zakładów.

~~Ołowianoszary Kuklik napisał(a): Wiecie dlaczego Rusiecka wjechała tutaj z tymi swoimi bajeczkami?
Bo Danusia to jedyny mistrz, który się nie patyczkuje z Rusiecką jak przychodzi do nas na malarnie i prowadzi agitację związkową w godzinach pracy. Inne panie się boją, a Danusia ją goni aby nie przeszkadzała.
Rusiecka nie może tego ścierpieć, że ktoś ją traktuje jak związkowca, a nie jak królową zakładów.

Czytam i nie wierzę, że ktoś takie kłamstwa pisze o przewodniczącej związków zawodowych, która stara się dla pracowników jak również dla siebie jak Najlepiej.
Nigdy nie widziałam i nie słyszałam żeby pani Danuta S. ,,goniła''z malarni pani Rusieckiej. A słuch i wzrok miałam dość dobry.
A co do traktowania jak królowej, to nie jedna chciała by tam być królową.

Emerytka
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ołowianoszary Kuklik niezalogowany
przedwczoraj o 21:17
~~Gołębi Barwinek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ołowianoszary Kuklik napisał(a): Wiecie dlaczego Rusiecka wjechała tutaj z tymi swoimi bajeczkami?

Ktoś napisał: ~~Ołowianoszary Kuklik napisał(a): Wiecie dlaczego Rusiecka wjechała tutaj z tymi swoimi bajeczkami?
Czytam i nie wierzę, że ktoś takie kłamstwa pisze o przewodniczącej związków zawodowych, która stara się dla pracowników jak również dla siebie jak Najlepiej.
Nigdy nie widziałam i nie słyszałam żeby pani Danuta S. ,,goniła''z malarni pani Rusieckiej. A słuch i wzrok miałam dość dobry.
A co do traktowania jak królowej, to nie jedna chciała by tam być królową.

Emerytka

Ty też mówisz do szafy?
Łubudubu, łubudubu, niech żyje prezes naszego klubu xD
~~Kremowy Sit niezalogowany
przedwczoraj o 21:20
Rusiecka jest niewiarygodna, a już za kilka dni zaakceptuje nowe warunki, czym skompromituje się do reszty.
~~Cytrus niezalogowany
przedwczoraj o 21:59
I co w tym dziwnego a co ma się zwolnić ? To może wszyscy się zwolnimy ?
~~Kremowy Sit niezalogowany
wczoraj o 6:39
~~Cytrus napisał(a): I co w tym dziwnego a co ma się zwolnić ? To może wszyscy się zwolnimy ?

Co w tym dziwnego?
Chyba nie masz pojęcia, i czym piszesz.
Innych namawiała do zwolnienia i to jest w tym dziwne, że sama zostaje.
Teraz rozumiesz, związkowy matołku?
~~Róża niezalogowany
wczoraj o 6:58
~~Cytrus napisał(a): I co w tym dziwnego a co ma się zwolnić ? To może wszyscy się zwolnimy ?

Straty nie będzie , a z tego co widać to firma rekrutuje na stanowisko zdobnika ceramiki chyba można wyuczyć dobrego pracownika , a was panienki to po tych ceramikach pewnie z otwartymi ramionami przyjmą na czele z waszą przewodniczącą .
~~Agata Rusiecka niezalogowany
wczoraj o 12:18
~~Kremowy Sit napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Cytrus napisał(a): I co w tym dziwnego a co ma się zwolnić ? To może wszyscy się zwolnimy ?

Co w tym dziwnego?

Nie namawiałam do zwolnienia się, tylko do nie podpisywania porozumień. Podpisanie porozumień zamiast wypowiedzeń zmieniających powoduje między innymi, że osoby, które są na 4 lata przed emeryturą mogą otrzymywać niższe wynagrodzenie.
Przy wypowiedzeniu , pracodawca ma obowiązek wypłacić takim pracownikom wyrównanie do ich poprzednich płacy.
~~Róża niezalogowany
wczoraj o 13:15
~~Agata Rusiecka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kremowy Sit napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cytrus napisał(a): I co w tym dziwnego a co ma się zwolnić ? To może wszyscy się zwolnimy ?

Co w tym dziwnego?
Nie namawiałam do zwolnienia się, tylko do nie podpisywania porozumień. Podpisanie porozumień zamiast wypowiedzeń zmieniających powoduje między innymi, że osoby, które są na 4 lata przed emeryturą mogą otrzymywać niższe wynagrodzenie.
Przy wypowiedzeniu , pracodawca ma obowiązek wypłacić takim pracownikom wyrównanie do ich poprzednich płacy.
Pani Agato nie odrobiła Pani lekcji z prawa pracy i mówi pani o dodatku wyrównawczym dla pracowników przed emeryturą .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza