Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

11060
sloneczko010981
13 kwietnia 2014r. o 13:31
A ja jestem zadowolona z tego internetu z kablówki , nie miałam poważniejszych awarii.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~rafcio niezalogowany
13 kwietnia 2014r. o 15:06
jak dla mnie najlepszy internet w mieście !!
korzystam od dwóch lat, polecam !!
~Fredi niezalogowany
14 kwietnia 2014r. o 13:11
Generalnie polecam internet ! Za 39 zł 16 Mbit/s a przeważnie jest ponad 17.. Ostatnio zdecydowałem się przenieść do kablówki również telewizję i miło się zaskoczyłem bo pełny pakiet cyfrowy z internetem wyszedł mi mniej niż u poprzedniego operatora (nie bede wymeinał jakiego żeby nie było). Pozdrawiam
~~1234 niezalogowany
21 kwietnia 2014r. o 9:54
Niestety na święta zmuła netu do 2-3mbps download oraz 1-1,5mbps upload
~ niezalogowany
21 kwietnia 2014r. o 10:57
U mnie nie zamula.to ja jestem troszkę.
~Ja niezalogowany
27 kwietnia 2014r. o 13:15
A co to jakaś awaria w kablówce?[img=1398597340_kbryab1.jpg]
~kkkk niezalogowany
16 maja 2014r. o 11:54
~Ja napisał(a): A co to jakaś awaria w kablówce?[img=1398597340_kbryab1.jpg]

Zamiast zadzwonić do kablówki - napisz na forum kompletnie nie związanym ze sprawą.. Po prostu BRAWO ! Rece opadają..
~ niezalogowany
26 lipca 2014r. o 10:11
Czy ktoś z was, użytkowników ma ostatnio problem z Netem? Prędkość spadła, a sygnał zanika raz na parę godzin - jest to w miarę regularne.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza